Gruppchef BIM-VDC Technical Coordination till Malmö

Gruppchef BIM-VDC Technical Coordination till Malmö

Om Jobbet:
Systematisk och strukturerat arbetar vi med att bygga på kompetensen kring VDC-BIM & Technical Coordination. Nu letar vi efter dig i Malmö som vill vara med, vara ett stöd och drivs av att utveckla medarbetare. Har du samma ambition som SYSTRA och vill ligga i framkant och säkerställa att vi på mest effektiva och kvalitetssäkra sättet kan projektera, bygga och förvalta Infrastruktur vill vi att du vänder blickarna mot oss. Vi vill erbjuda dig en karriärmöjlighet i ett internationellt företag med nationell närhet.

Ambitionen med affärsområdet är en stark samarbetskultur som kan assistera och stödja projekten, kunder och vår bransch att på ett mer effektivt sätt kunna nyttja effekten av BIM och användningen av VDC i alla skeden.

Som ledare ska du säkerställa att upphandlingar, projekt och affärsutvecklingen följer SYSTRAS etiska riktlinjer och värderingar med stöd ifrån affärsområdeschefen och den nordiska ledningsgruppen.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom BIM eller projekteringsledning och som leder dina projekt framgångsrikt framåt mot uppsatta mål. Besitter du även ledarskapsegenskaper och vill utvecklas tillsammans med oss – är du den vi söker. Utbildningsmässigt ser vi att du har en ingenjörsexamen eller förvärvat dina kunskaper enligt motsvarande.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad med stort affärsmanskap. Tjänsten innebär att du kan gå in som ansvarig för teknikområdet och arbeta i projekt, därför ser vi att du är flexibel och drivs av att både jobba på en strategisk som operativ nivå.

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktinformation:
Torbjörn Larsson, Business Area Manager
Tel: +46 72 219 16 71
Mail: tlarsson@systra.com

Linnéa Almqvist, HR-Partner
Telefonnummer: 073-765 40 66
Mail: lalmqvist@systra.com

Ansökan
Mail: nordic_hr@systra.com
Märk mailet med ”Gruppchef BIM-VDC TECHNICAL COORDINATION, Malmö”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA