Miljökonsulter inom MKB och tillstånd till region väst

Miljökonsulter inom MKB och tillstånd till region väst

SYSTRA gör en nystart inom miljöområdet och söker dig är du sugen på att utveckla vår verksamhet MKB och tillstånd och samtidigt vara en del i arbetet med att skapa framtidens infrastruktur. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen och söker både dig med lång erfarenhet och dig som är mer junior. Låter detta lockande? Välkommen med din ansökan!

Miljökonsult på SYSTRA
SYSTRA arbetar med anläggningsuppdrag, infrastruktur- och samhällsprojekt med uppdragsgivare som Trafikverket, kommuner och privata aktörer. Som miljökonsult arbetar du brett med miljöfrågor i alla våra projekt och har möjlighet att arbeta som uppdragsledare eller teknikansvarig, miljösakkunnig, specialist eller handläggare. Du kan exempelvis komma att arbeta med:

  • Utredningar och analys av miljöpåverkan från förstudie till utförande
  • Miljöunderlag till förfrågningsunderlag och tekniska beskrivningar ​
  • Inklusive underlag till AF och TB/MF.
  • Tillstånd, anmälningar och dispenser enligt kap 7 och 9 MB samt anmälan om vattenverksamhet enl. 11 kap. MB​
  • Miljökonsekvensbeskrivning enl. 6 kap. MB​
  • GIS-analyser och framtagande av kartunderlag​

Vem du är
För att trivas hos oss bör du uppskatta stort eget ansvar samtidigt som du trivs och arbetar bra tillsammans med andra. Du är nyfiken, driven och vill delta i arbetet med att utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll. Om du uppskattar en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss! Tjänsten kräver att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, talar och skriver svenska och har grundläggande kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom MKB och tillstånd. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i GIS och/eller CAD.

Vad du får
Hos SYSTRA kommer du få möjligheten att arbeta i stora och små, ofta komplexa, anläggningsuppdrag, infrastruktur- och samhällsprojekt tillsammans med kollegor inom exempelvis järnväg, väg/gata, landskap/arkitektur, miljö, geoteknik, VA och bro. Genom ditt arbete och bidrag är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar för skapandet av ett hållbart samhälle.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett teknikkonsultföretag med fokus på infrastruktur. Globalt är vi 9000 kollegor varav 250 av oss finns i Sverige (fördelade på 13 kontor). Tack vare vår expertis och stora erfarenhet driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA AB erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker om jobbet här:
https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg%2C-Bor%C3%A5s-eller-Karlstad-Milj%C3%B6konsulter-inom-MKB-och-tillst%C3%A5nd-till-region-V%C3%A4st/815781101/

Mer information lämnas av
Regionchef Väst Mani Hadidpour Olsson
010-685 06 53
molsson@systra.com

Regionchef syd Sara Lundgren
010-708 05 06
slundgren@systra.com

Regionchef Öst och Mitt Mattias Källander
010-708 05 59
mkallander@systra.com

Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

SYSTRA-confidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA