Miljökonsulter inom förorenade områden till Malmö

Miljökonsulter inom förorenade områden till Malmö

Vill du vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Vi söker både juniora och seniora konsulter inom förorenade områden.

Om jobbet
Som miljökonsult på SYSTRA är du uppdrags- eller teknikansvarig, sakkunnig eller specialist i olika projekt.

Vi arbetar med projekt inom infrastrukturområdet samt projekt och utredningar åt kommuner och privata aktörer. Du kan till exempel komma att arbeta med:

  • Planering och utförande av miljötekniska markundersökningar
  • Riskbedömningar
  • Åtgärdsutredningar
  • Miljökontroll vid sanering

Som senior konsult förväntas du även vara uppdragsledare och teknikansvarig.

Om dig
Vi söker dig som en eftergymnasial utbildning inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förorenade områden. Har du tidigare arbetat som konsult är det meriterande.

Du är nytänkande och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat.

Som senior konsult delar du aktivt med dig av din kunskap och trivs i en coachande roll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

För att klara arbetet krävs att du talar och skriver svenska samt att du kan grundläggande engelska.

Vårt erbjudande
Du kan vara med och fortsätta bygga upp verksamheten i ett expanderande internationellt företag med 8 000 anställda konsulter globalt. Vi erbjuder en miljö med stora möjligheter till personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan redan idag.

Om SYSTRA
På SYSTRAs 13 kontor i Sverige arbetar 250 medarbetare. Vi är ett teknikkonsultföretag med fokus på infrastruktur. Vi är organiserade i sex affärsområden som arbetar med järnväg, miljö, geoteknik, höghastighet, VA och bro.

Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6G%C3%B6teborg-Milj%C3%B6konsulter-inom-f%C3%B6rorenade-omr%C3%A5den/781618601/

Mer information lämnas av
Affärsområdesdirektör Miljö & Geoteknik Johan Alm
jalm@systra.com
010-685 06 23

Rekryteringspartner Katarina Svensson
ksvensson@systra.com
010-708 05 11

SYSTRA-confidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA