Miljökonsult till SYSTRA i Göteborg

Miljökonsult till SYSTRA i Göteborg

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Vill du bli en del av vårt team?

Vi utökar vår verksamhet och söker dig som vill arbeta som miljökonsult hos oss. Du kommer både få möjlighet att driva egna uppdrag och ingå i större projektgrupper där du, tillsammans med andra, kommer fram till de bästa lösningarna.

Om jobbet
Arbetsuppgifterna är av både naturvetenskaplig och teknisk karaktär. Du kommer att:

  • arbeta med miljöfrågor knutna till infrastrukturprojekt, till den kommunala planprocessens olika skeden och till Trafikverkets planeringsprocess.
  • bidra med miljökompetens vid projektering och upphandling av entreprenader
  • utföra miljökontroller och byggplatsuppföljning i byggskedet.
  • genomföra förstudier, miljöutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, tillståndsansökningar och kontrollprogram
  • ta fram och miljösäkra förfrågningsunderlag.

Är du rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse för hållbar samhällsplanering och goda kunskaper inom Plan & Bygglagen och Miljöbalken. Du är trygg i din yrkesroll och har erfarenhet av kvalificerat arbete inom området såsom projektering eller byggande av infrastrukturprojekt. Vidare har du en högskoleutbildning som till exempel biolog, högskoleingenjör eller civilingenjör alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt.

Du har en god analytisk förmåga och tycker om att arbeta i team men du trivs också med självständigt arbete. Du är affärsmässig och lyhörd för kundens behov.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska i både tal och skrift. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Eftersom resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort ett krav.
Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga områden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. .

SYSTRA – Confidence moves the world

Frågor? Välkommen att kontakta
Johan Alm, Business Area Manager Geoteknik, Hydrogeologi och Miljöteknik
072-743 99 39
jalm@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan med “Miljökonsult Göteborg”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA