Miljökonsult till Malmö

Miljökonsult till Malmö

Om jobbet:
Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi redan har börjat vår resa med att på ett framgångsrikt sätt bygga upp vår verksamhet inom hela landet. Under 2018 har vi växt med över 100 %, en trend vi ser kommer hålla i sig under 2019.

Vi söker personer som kan komplettera vår kompetens och stärka oss resursmässigt vid kontoret i Malmö. Du kommer både få möjlighet att driva egna uppdrag och ingå i större projektgrupper där du, tillsammans med andra, kommer fram till de bästa lösningarna.

Arbetsuppgifterna är av både teknisk och naturvetenskaplig karaktär. Vi arbetar med miljöfrågor knutna till infrastrukturprojekt och den kommunala planprocessens olika skeden respektive Trafikverkets planeringsprocess. Dessutom bidrar vi med miljökompetens vid projektering och upphandling av entreprenader samt miljökontroller och byggplatsuppföljning i byggskedet. Arbetet kräver kunskap om bland annat PBL och Miljöbalken och omfattar exempelvis förstudier, miljöutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, tillståndsansökningar, kontrollprogram samt framtagande och miljösäkring av förfrågningsunderlag.

Är du rätt person kommer du snabbt att utvecklas och få ta större ansvar!

Vem är du?
Du som söker till oss är trygg i din arbetsroll och har tidigare erfarenhet av projektering och/eller byggande av infrastrukturprojekt. Du är högskole- eller civilingenjör, biolog eller har eller så har du förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt.

Du har en god analytisk förmåga och tycker om att arbeta i team men du trivs också med självständigt arbete. Som person har du ett genuint intresse för hållbar samhällsplanering. Vi ställer höga krav på dina kunskaper, din sociala kompetens och din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Som erfaren konsult är du affärsmässig och tycker att det är viktigt att lyssna på kunden för att förstå deras behov. Du är ansvarsfull och har erfarenhet av att arbetat med att säkerställa tidplaner, budget och kvalitet.

Om ovanstående beskrivning passar in på dig ser vi gärna att du kommer med en ansökan så fort som möjligt.

Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker.

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska spårket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Du kommer att vara placerad på vårt nya kontor i Malmö. Arbetsuppgiften innebär dock att du till stor del kommer att utgå från ett lokalt projektkontor i anslutning till projektet.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Johan Alm, Business Area Manager
Tel: +46 72 743 99 39
Mail: jalm@systra.com

Namn: Linnéa Almqvist, HR-Partner
Tel: 073-765 40 66
Mail: lalmqvist@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com,
Märk ansökan ”Miljökonsult Malmö"

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA