Miljökonsult med fokus på förorenad mark till Malmö eller Göteborg

Miljökonsult med fokus på förorenad mark till Malmö eller Göteborg

SYSTRA växer! De senaste åren har vi haft en kraftig organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig. Nu söker vi fler erfarna miljövetare.

Om jobbet
Som miljökonsult på SYSTRA är du uppdrags- eller teknikansvarig, sakkunnig eller specialist i olika projekt. Vi arbetar med projekt inom infrastrukturområdet samt projekt och utredningar åt kommuner och privata aktörer. Du kan till exempel komma att arbeta med:

  • Miljötekniska markundersökningar
  • Riskbedömningar
  • Åtgärdsutredningar
  • Miljökontroll vid sanering

Om dig
Vi söker dig som har jobbat minst fem år med förorenade områden. Du har en eftergymnasial utbildning inom område. Har du tidigare arbetat som konsult är det meriterande.

Du är nytänkande och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka såväl mallar och rutiner som utvecklingen framåt. För rätt person skulle det även kunna bli aktuellt med en roll som gruppchef längre fram.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är en arbetsplats som prioriterar balans mellan arbete och fritid. Vi är en växande organisation där experter stöttar varandra över kompetens- och landsgränser.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner. Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.

Om SYSTRA
SYSTRA har kompetens och resurser för att designa samt projektera alla typer av infrastrukturlösningar. Tillsammans planerar och projekterar vi välfungerande rum för livet i staden samt i det omgivande kultur- och naturlandskapet.

SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har 8 000 medarbetare i över 80 länder, i Sverige är vi i dagsläget närmare 250 personer. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt. Urval kan komma att ske löpande.Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6G%C3%B6teborg-Milj%C3%B6konsult-med-fokus-p%C3%A5-f%C3%B6rorenad-mark-till-Malm%C3%B6-eller-G%C3%B6teborg/755354201/

SYSTRA – Confidence moves the world

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Affärsområdesdirektör Johan Alm
010-685 06 23
jalm@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA