Löneadministratör till SYSTRA i Sollentuna

Löneadministratör till SYSTRA i Sollentuna

SYSTRA växer! I samband med att vi expanderar har vi tagit beslutet att sköta våra löner internt och kommer under hösten implementera vårt nya löneverktyg Hogia lön Plus. Därför söker vi nu en självständig löneadministratör till vårat ekonomiteam i Sollentuna.

Som löneadministratör kommer du spela en viktig roll i att hjälpa oss att utveckla en effektiv löneprocess. Vi förväntar oss att du självständigt hanterar hela lönekejdan i enlighet med gällande lagar, kollektivavtal och SYSTRA’s interna policys. Vidare kommer du agera stöd i frågor som rör lön till våra medarbetare och chefer, hantera avvikelser, göra avstämningar samt pension. Då tjänsten som löneadministratör är på deltid kommer du även ha en viktig roll i att stötta vår ekonomiavdelning.

Ekonomiavdelningen består idag av tre medarbetare, ekonomichef, controller samt en redovisningsekonom. I rollen som ekonomiadministratör kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av löpande ekonomiarbete, stöttning i budget- och prognosprocessen, ekonomianalyser samt adhoc-uppgifter som kan uppstå på en ekonomiavdelning. Då vi i detta nu håller på att implementera ett nytt affärssystem, kommer du även vara delaktig i att ta fram rutiner och processer för det fortsatta arbetet framöver.

Vem är du:
Vi söker en serviceinriktad doer som gillar att utveckla och effektivisera. Vidare ser vi att du har ett par års erfarenhet av att självständigt hantera löner samt en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Har du erfarenhet av att arbeta i Hogia lön Plus eller likvärdigt lönesystem är detta en stor fördel.

För att du ska trivas och utvecklas hos oss, ser vi att du är en person som tycker om att vara där det händer och inte den ena dagen är den andra lik. Vidare har en förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete, naturligtvis med stöttning från dina kollegor då det behövs. Du är angelägen om att nå goda resultat och drivs av att utföra ett arbete med hög kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person kan du snabbt sätta dig in i nya situationer, du är engagerad, noggrann, en teamspelare och ansvarstagande. Du har goda kunskaper i det svenska det språket tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 6300 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, FAT-testare, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Mattias Jonsson, Ekonomichef
Tel: +46 70 276 91 43
Mail:mjonsson@systra.com

Namn: Sandra Enhol, HR-Manager
Tel: +46 790 – 68 01 60
Mail: senhol@systra.com

Sista ansökningsdatum: 2018-10-07
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com

Top of the page
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Box 851, SE-191 28 Sollentuna, Sweden