Landskapsarkitekt till Stockholm

Landskapsarkitekt till Stockholm

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA har haft en fantastisk tillväxt de senaste åren, en trend som kommer hålla i sig. Vi vill nu utvecklas och bli starkare inom landskapsarkitektur och samhällsbyggnad och söker fler landskapsarkitekter. Bli en del av vårt team!

Om jobbet

Som landskapsarkitekt på SYSTRA kommer du att arbeta med bland annat miljöer för resande, gaturum, platser, stråk, hållplatser, broar och stadsbyggnadsprojekt. I ditt arbete ingår till exempel:

  • landskapsanalyser
  • konsekvensbedömningar
  • framtagande av underlag och handlingar
  • förslag på utformning
  • gestaltning
  • detaljprojektering.

Du har ett nära samarbete med de andra landskapsarkitekterna i Sverige. Som landskapsarkitekt ingår du i vårt samhällsbyggnadsteam. Här arbetar du tillsammans med andra kompetenser som bland annat mark-/gatu- och vägprojektörer, VA-projektörer och utredare och ledningssamordnare samt projekterings- och uppdragsledare.

Du kommer att ha flera kontaktytor, såväl internt som externt och nationellt som internationellt. Du kommer ha en viktig roll i att forma vårt arbete och föra våra projekt framgångsrikt framåt.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad landskapsarkitekt och ser gärna att du har ett par års erfarenhet inom yrket. Det är en merit om du jobbat som konsult och mot offentliga beställare. Du trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll.

Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du samarbetar nära med andra. Erfarenhet av projektering i CAD-program som Revit eller Civil 3D är en merit.

För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, du behöver också ha grundläggande kunskaper i engelska.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en varierande roll där du har stora möjligheter att vara med och bygga upp och påverka. Vi är flexibla med hur, var och när vi arbetar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Vi är en arbetsplats som prioriterar balans mellan arbete och fritid.

Idag är vi sex landskapsarkitekter i Sverige och du kommer att tillhöra vårt fina kontor i Kista Science Tower. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag

OM SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 8 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.

SYSTRA AB har över 200 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

SYSTRA-confidence moves the world

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Regionchef Civil Öst Mattias Källander
070-395 69 36
mkallander@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson, från 16 augusti
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 23 augusti 2021. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-Landskapsarkitekt-till-Stockholm/694330601/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA