Koordinerande järnvägsingenjör inom BEST - höghastighetsjärnväg till Göteborg

Koordinerande järnvägsingenjör inom BEST - höghastighetsjärnväg till Göteborg

SYSTRA växer! De senaste åren har vi haft en fantastisk tillväxt-en trend som vi ser kommer att hålla i sig. Nu söker vi en korrdinerande järnvägsingenjör till framtidens infrastruktur inom höghastighetsjärnväg-något som vi på SYSTRA är världsledande inom. Tag chansen och bli en del av vårt team du också!

Om jobbet
Du kommer att arbeta med koordinering och projektering i ett stort projekt inom höghastighetsjärnväg i Sverige. Dina främsta arbetsområden kommer att vara inom signal och tele. Du kommer att ha ett nära samarbete både med våra samarbetspartners och inom SYSTRA såväl i Sverige som internationellt.

Vem är du?
Vi söker dig med goda kunskaper inom BEST-K. Du har arbetat minsr fem år med signal och tele. Du har en eftergymnasial utbildning inom järnväg eller är utbildad civilingenjör.

Du trivs i ett arbete med mycket samarbeten och är tydlig i din kommunikation. Vidare är du nytänkande och håller dig aktivt uppdaterad om teknikutvecklingen inom ditt område. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra. Du arbetar strukturerat och planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt.

Du kommer att ha mycket samarbeten både nationellt och med våra internationella experter. Detta ställer krav på att du behärskar både svenska och engelska på en god nivå.

Vårt erbjudande
Du kommer att få möjligheten att bli upplärd av, och ha ett nära samarbete med, SYSTRA i Frankrike som har mycket hög kompetens inom höghastighetsjärnväg. Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största organisationer inom transportlösningar. Välkommen att läsa mer om SYSTRA i Sverige på vår hemsida www.systra.se Om du har möjlighet är vi tacksamma om du skickar in ditt CV på engelska.

SYSTRA-confidence moves the world

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Matthieu Chopard Affärsområdeschef Höghastighet, metro och spårväg
010-685 07 03
mchopard@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här:https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Koordinerande-j%C3%A4rnv%C3%A4gsingenj%C3%B6r-inom-BEST-h%C3%B6ghastighetsj%C3%A4rnv%C3%A4g-till-G%C3%B6teborg/639370401/ Om du har möjlighet är vi tacksamma om du bifogar ditt CV på engelska.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA