Kistas väg och VA gäng söker gruppchef

Kistas väg och VA gäng söker gruppchef

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Våra ingenjörer arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet:
I samband med att vi växer söker vi dig som vill arbeta som vår nya gruppchef inom området Väg och VA-teknik med placering i Stockholm, Kista. Vi erbjuder en spännande roll som du har stora möjligheter att vara med och bygga upp.

Gruppchef är ett varierande arbete och den ena dagen kommer inte att vara den andra lik. Du har förmånen att kunna blanda det mjuka och coachande med ditt tekniska kunnande och får möjlighet att utvecklas inom båda områdena. Tillsammans med regionchefen utvecklar och driver du gruppen mot affärsområdets och verksamhetens mål. Du ansvarar bland annat för rekrytering till din verksamhet och för att leda och utveckla din personal och er kundkontakt i syfte att driva våra projekt framgångsrikt framåt.

Förutom rollen som ledare kommer du även att arbeta operativt i projekten och vara en viktig pusselbit i de uppdrag som du ansvarar för. Du kommer att ha ett brett samarbete med våra övriga kontor, såväl nationellt som internationellt, och resor i tjänst ses som en självklar del i arbetet.

Våra lösningar för vägar, järnvägar, tunnelbanor, spårvägar samt flygplatser, syftar till att tjäna allmänintresset och möta dagens och framtidens utmaningar inom transporteringsmöjligheter både i städer och på landsbygden. Vi har flera spännande projekt just nu, bland annat arbetar vi med höghastighetsjärnvägen Ostlänken. Är du redo för nästa steg i karriären? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss.

Vem är du:
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör och som har minst 5 års erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom området. Vi ser gärna att du i dagsläget arbetar inom väg, mark eller VA på ett teknikintensivt företag.

Du är trygg, arbetar självständigt och trivs med att coacha och se andra människor växa i sin yrkesroll. Det är därför mycket meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning som chef, uppdragsledare, tekniksamordnare eller mentor.

Du är utåtriktad, tar initiativ, är lösningsorienterad och tycker om att driva dina åtaganden framgångsrikt i mål.

Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker!

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll både som chef och specialist inom tekniken.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Då resor i tjänst med bil förekommer är körkort ett krav.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Mattias Källander, Regionchef Öst Civil Design
Tel: 070-395 69 36
Mail: mkallander@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
Tel: 010-708 05 11
Mail: ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan med: “Gruppchef, Väg och VA-teknik”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA