Juniora projektörer inom väg & vatten till Karlstad/Örebro

Juniora projektörer inom väg & vatten till Karlstad/Örebro

Om Jobbet:
Vill du få en karriär inom projektering och vara med när vi bygger upp en spets inom samhällsbyggnad i Sverige? Vi har redan påbörjat resan och väntar på att du ska hänga med!

Om du är beredd att satsa på oss, så är vi beredda att satsa på dig. Vi har flera ledande mentorer på plats runt om i landet som väntar på att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vi har tagit fram ett fullspäckat utbildningsprogram som innehåller allt från teori till praktik på flera orter.

Har du samma ambition som SYSTRA? Vill ligga i framkant och säkerställa att vi på mest effektiva och kvalitetssäkra sättet kan projektera, bygga och förvalta Infrastruktur; vill vi att du vänder blickarna mot oss. Vi vill forma vassa projektörer inom Väg/Mark och Vatten & avlopp som vill vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet. Hos oss kommer du att ingå i ett engagerat team och du får ett naturligt kontaktnät med branscheliten. Bättre sätt att bygga sin framtida karriär finns inte!

På SYSTRA kommer du ha flera kontaktytor, såväl internt som externt och nationellt som internationellt. Du kommer ha en viktig roll i att föra våra projekt framgångsrikt framåt.

Vem är du?
Till Karlstad/Örebro söker vi nu dig som har en ny högskole- eller civilingenjörsutbildning inom väg, vatten eller bygg alternativt yrkesutbildning inom området. Du ska vara hungrig efter utveckling och ha ett öga för detaljer. Erfarenhet av CAD är ett plus och har du dessutom erfarenhet av Civil 3D eller Novapoint är det ännu bättre.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, initiativtagande, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark och engagerad teamplayer som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken och engagerad med ansvarskänsla.

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska språket i både tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande?
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Erik Jörstad, Gruppchef Karlstad/Örebro
Tel: 010-708 05 56
Mail: ejorstad@systra.com

Namn: Linnéa Almqvist, HR-Partner
Tel: 073-765 40 66
Mail: lalmqvist@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk mailet med: ”Junior projektör Karlstad/Örebro”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA