Junior väg- och markprojektör till Göteborg

Junior väg- och markprojektör till Göteborg

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under de senaste åren haft en fantastisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig. Nu söker vi en junior väg- och markprojektör. Ta chansen att bli en av oss!

Om jobbet
Som väg- och markprojektör kommer du att arbeta med projektering av vägar gator och mark. Du arbetar med allt från förprojektering och idéprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt. Det kan röra sig om allt från till exempel gång- och cykelvägar till motorväg och järnvägsmark. Du arbetar i första hand i Civil 3D. Till en början kommer du att arbeta mycket nära din mentor men efter hand kommer arbetet bli mer och mer självständigt och du kommer att få ta mycket eget ansvar. Vi har en väl utvecklad BIM-verksamhet och du kommer att få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna med inriktning väg och mark. Du har ett stort engagemang och vill medverka till nya arbetssätt och lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du arbetar i ett nära samarbete med andra professioner. Du talar och skriver Svenska på en god nivå.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete där du har stora möjligheter att utvecklas. När du börjar kommer du att få en mentor. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag

Om SYSTRA
SYSTRA har kompetens och resurser för att designa samt projektera alla typer av infrastrukturlösningar. SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA-confidence moves the world

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Gruppchef Parasto Pour Heydari
010-685 06 18
ppourheydari@systra.com

Regionchef Mani Hadidpour Olsson
0737-65 40 07
molsson@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 1 december 2020. Du ansöker här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Junior-v%C3%A4g-och-gatuprojekt%C3%B6r-till-G%C3%B6teborg/632851601/

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA