Junior trafikutredare till SYSTRA

Junior trafikutredare till SYSTRA

Har du en utbildning inom trafik och trafikplanering? Vi har precis anställt en senior trafikutredare och nu söker vi dig som vill samarbeta med honom.

En möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten
SYSTRA har växt kraftigt de senaste åren och nu utökar vi med fler medarbetare. Tillsammans med vår nyanställda seniora trafikplanerare kommer du att bygga vår grupp inom Trafik. Du kommer att arbeta med utredningar i tidiga skeden och trafikplanering i flera olika projekt. Du kommer att utfå från vårt kontor i Kista Sience Tower.

Utbildning inom området
Du trivs med ett arbete där du får arbeta självständigt och vara med och bygga upp samtidigt som du samarbetar med andra på ett smidigt sätt. Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom området. om du också har några års erfarenhet är det en merit. Det är också meriterande om du har kunskaper inom CAD.

Vi erbjuder en chans att utvecklas hos en ledande internationell aktör inom infrastruktur
Hos oss på SYSTRA får du chansen att utvecklas och växa inom ditt jobb. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare inom både det egna och andra teknikområden. Du får vara med och fortsätta bygga upp verksamheten i ett expanderande internationellt företag med 9 000 anställda konsulter globalt.

På SYSTRAs 13 kontor i Sverige arbetar 250 medarbetare. Vi är ett teknikkonsultföretag med fokus på infrastruktur. Vi är organiserade i fem affärsområden där man inom Civil Design, arbetar med teknikområden såsom Trafik, Väg, VA, Landskap, Brokonstruktion, Geoteknik och Miljö.

Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm%2C-Junior-trafikplanerare-till-SYSTRA/814223101/

SYSTRA-confidence moves the world

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Regionchef Civil Öst & Mitt Mattias Källander
070-395 69 36
mkallander@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA