Junior signalprojektör till Malmö

Junior signalprojektör till Malmö

SYSTRA växer! Vi har haft en kraftig tillväxt de senaste åren, en trend som kommer att hålla i sig de kommande åren. Nu söker vi en junior signalprojektör. Kanske är just du sugen på att bli en del av vårt team?

Om jobbet
Som signalprojektör kommer du att projektera i enlighet med uppsatta standarder samt konstruera enligt de föreskrifter som finns från våra beställare, framför allt Trafikverket och de olika lokaltrafiksorganisationerna. Du har ett nära samarbete med övriga järnvägstekniska discipliner och kommer att få en förståelse för hur de olika teknikgrenarna påverkar varandra.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör. Du har grundläggande kunskaper inom ellära och det är en merit om du har läst till järnvägsingenjör. Arbetslivserfarenhet är meriterande.

Du har lätt för att sätta din in i nya arbetsuppgifter och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar tillsammans med andra på ett lyhört och smidigt sätt och trivs med en variation av enskilt arbete och samarbete.

För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska i både tal och skrift. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete där du har stora möjligheter att vara med och påverka var och hur vi jobbar. Du kommer att arbeta i ett team med stor kunskap inom signalprojektering.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA har kompetens och resurser inom de teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

SYSTRA – Confidence moves the world

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta
Andreas Petersson, Teamleader Rail Malmö & Helsingborg
010-708 05 42
apetersson@systra.com

Harris Telianidis, Regionchef väst och syd
010-708 05 62
htelianidis@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6-Junior-signalprojekt%C3%B6r-till-Malm%C3%B6/614923801/ senast den 6 september 2020.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA