Junior signalprojektör inom järnväg till SYSTRA i Malmö

Junior signalprojektör inom järnväg till SYSTRA i Malmö

SYSTRA växer! Vi har haft en kraftig tillväxt de senaste åren, en trend som kommer att hålla i sig. Nu söker vi en junior signalprojektörtill vårt kontor i Malmö. Kanske är just du sugen på att bli en del av vårt team?

Om jobbet
Som signalprojektör kommer du att projektera i enlighet med uppsatta standarder samt konstruera enligt de föreskrifter som finns från våra beställare, framför allt Trafikverket och de olika lokaltrafiksorganisationerna. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom de övriga järnvägstekniska disciplinerna och kommer att få en förståelse för hur de olika teknikgrenarna påverkar varandra.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör. Du har grundläggande kunskaper inom ellära och det är en merit om du har läst till järnvägsingenjör. Arbetslivserfarenhet inom signalteknik är meriterande.

Du har lätt för att sätta din in i nya arbetsuppgifter och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar tillsammans med andra på ett lyhört och smidigt sätt och trivs med en variation av enskilt arbete och samarbete.

För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna god svenska i både tal och skrift samt grundläggande engelska. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete med stor frihet under ansvar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Du kommer att utgå från vårt fina kontor på Skeppsgatan i Malmö.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra nästan 9 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA AB har 250 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

SYSTRA-confidence moves the world

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta
tf. Regionchef syd Andreas Petersson
010-708 05 42
apetersson@systra.com

Gruppchef Guillermo Hechim
010-708 05 49
ghechim@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 maj 2022. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6-Junior-signalprojekt%C3%B6r-inom-j%C3%A4rnv%C3%A4g-till-Malm%C3%B6/804439001/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA