Junior medarbetare inom VA och dagvatten till Karlstad

Junior medarbetare inom VA och dagvatten till Karlstad

SYSTRA fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill utvecklas inom VA-projektering och Dagvattenutredning.

Om jobbet
Du kommer att arbeta med bland annat följande uppgifter:

  • VA-projektering där du arbetar med allt från förprojekteringar till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt.
  • Avvattning av väg och järnväg.
  • Dagvattenutredningar.

Du arbetar i första hand i Civil 3D. Till en början kommer du att arbeta mycket nära din mentor men efter hand kommer arbetet bli mer och mer självständigt och du kommer att få ta mycket eget ansvar. Vi har en väl utvecklad BIM-verksamhet och du kommer att få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna med inriktning VA/Dagvatten. Du har ett stort engagemang och vill medverka till nya arbetssätt och lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du arbetar i ett nära samarbete med andra tekniker. Du talar och skriver svenska på en god nivå.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Du kommer bli en del av affärsområdet Civil Design i region väst, som består av väg, gata, mark, VA och landskapsarkitektur. Vi är i en expansiv fas och du kommer att trivas hos oss om du tycker om att utveckla, ta ansvar och nytänkande, Vi är ett mindre företag med 250 medarbetare i Sverige, men med det stora företaget i ryggen med 8 000 medarbetare runt om i världen. Vi har visioner och planer och vi vill bli förstahandsvalet för konsulter och beställare även på den svenska marknaden! Du kommer att utgå från vårt nya kontor i centrala Karlstad.

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll både som specialist och/eller generalist inom tekniken eller som någon form av ledare.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i alla olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.

SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till 250 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.

Frågor? Välkommen att kontakta
Gruppchef Karlstad Thomas Larsson
010-708 05 39
tlarsson1@systra.com

Regionchef Mani Hadidpour Olsson
010-685 06 53
molsson@systra.com

Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Karlstad-Junior-medarbetare-inom-VA-och-dagvatten-till-Karlstad/756092001/

SYSTRA-confidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA