Junior konsult inom BIM till Göteborg

Junior konsult inom BIM till Göteborg

Om Jobbet:
Vi söker dig som vill komma till en utvecklande arbetsmiljö och få möjligheten att arbeta tillsammans med duktiga kollegor i våra uppdrag. Inom affärsområdet VDC-BIM & Technical Coordination söker vi dig som har ambitionen och önskan att bli delaktig i utvecklingen av framtidens Infrastruktur. Vi söker dig som är i början av din karriär och med öppna ögon vill utvecklas hos oss.

Strategiskt jobbar vi med utvecklingen av innovationer och förbättrande arbetssätt inom företaget, det ser vi som viktigt. Det finns många möjligheter och innovationer som kan utveckla branschen som vi vill vara en del av.

Som BIM konsult på SYSTRA har du flera kontaktytor, såväl internt som externt och nationellt som internationellt, och där din roll som samordnare är en viktig roll. Du kommer förse projekten med kunskap och i framtagning av modeller som tillgodoser projektgruppen med information om projektets målbild. Vidare kommer du ansvar för att kontrollera modellernas innehåll och struktur efter våra framtagna BIM-manualer.

Vem är du?
Du har en ingenjörsexamen eller likvärdig utbildning och goda kunskaper inom svenska och engelska. Branschen är i förändring och mognad vilket innebär att du som söker trivs i ett utvecklingsklimat.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, dynamisk och lösningsorienterad. Du gillar att vara lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad med stort affärsmanskap.

Med oss på SYSTRA har du chansen att utvecklas inom området med lokala kollegor och internationell erfarenhet.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktinformation:
Torbjörn Larsson, Business Area Manager
Tel: +46 72 219 16 71
Mail: tlarsson@systra.com

Ansökan:
Mail: nordic_hr@systra.com
Märk mailet med ”Junior konsult inom BIM till Göteborg"

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA