Junior ekonom med Excel och utveckling i fokus till Stockholm

Junior ekonom med Excel och utveckling i fokus till Stockholm

SYSTRA växer! Under de senaste åren har vi haft en fantastisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Vi söker nu dig som har mycket goda kunskaper inom Excel till vårt ekonomiteam. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet
Som junior ekonom kommer du att stödja såväl den lokala som den globala ledningen. Du kommer bland annat att:

  • samla in och bearbeta data från våra system
  • förbereda månatliga rapporter och presentationer
  • arbeta med att förbättra och dokumentera våra ekonomiprocesser
  • vara ett stöd i budgetprocessen genom att förbereda och bearbeta data och budgetrapporter
  • följa upp våra gemensamma rutiner

Du kommer också att leda planering och implementering av nya verktyg och processer inom ekonomiområdet. Du kommer att arbeta på både svenska och engelska.

Vem är du?
Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i Excel och kunskaper i Power BI. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med fokus på digitala verktyg. Vidare har du arbetat ett par år inom ekonomiområdet och har vana av att hantera interna projekt.

Du är utvecklingsorienterad och tar egna initiativ till förbättringar och förändringar. Du strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt och arbetar bra tillsammans med andra. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Det är en merit om du även kan franska.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett roligt arbete där du får vara med och bygga upp din roll och vidareutveckla ekonomienheten. Ekonomienheten består idag av fem personer. Du kommer att ha mycket kontakter både i Sverige och internationellt.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är en arbetsplats som prioriterar balans mellan arbete och fritid. SYSTRA är en växande organisation där experter stöttar varandra över kompetens- och landsgränser.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner. Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag

Du kommer att utgå från vårt fina kontor i Kista Science Tower.

Om SYSTRA
SYSTRA Norden har drygt 200 medarbetare varav ett tiotal i Köpenhamn och resterande i Sverige. Vi har växt kraftigt de senaste åren och ser att vi kommer att fortsätta med en stark tillväxt de närmaste åren.

SYSTRA har kompetens och resurser för att designa samt projektera alla typer av infrastrukturlösningar. Tillsammans planerar och projekterar vi välfungerande rum för livet i staden samt i det omgivande kultur- och naturlandskapet. SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA-confidence moves the world

Välkommen att höra av di om du är intresserad och vill veta mer
Operations & Finance Drector Jean-Chritophe Lebeau
010-685 07 04
jclebeau@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 14 mars 2021. Urval kan komma att ske löpande. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-Junior-ekonom-med-Excel-och-utveckling-i-fokus-till-Stockholm/653770101/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA