Junior broingenjör till växande företag Malmö/Helsingborg

Junior broingenjör till växande företag Malmö/Helsingborg

Det går bra nu! SYSTRAs lokala broverksamhet har på en kort tid växt till en gedigen grupp av erfarna broingenjörer, med sammantaget över 90 års erfarenhet från brobranschen. Det innebär att vi har möjlighet att erbjuda ett mentorskap för en ny hungrig junior medarbetare.

Om jobbet
Som junior broingenjör kommer du att arbeta i projekt, tillsammans med kollegor, där dina främsta arbetsuppgifter kommer vara konstruktionsberäkning för nykonstruktion och/eller bärighetsberäkningar för befintliga broar.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat framtagande av systemberäkningar i avancerade FE-programvaror samt dimensioneringsberäkningar i primär Mathcad och Excel.

Om dig
Vi söker dig som:

  • Brinner för komplexa anläggningskonstruktioner
  • Drivs av utveckling och av att utvecklas.
  • Vill bidra med god stämning till ett gott gäng

Du har ett stort engagemang och vill medverka till nya arbetssätt och lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda alla anställda en god utveckling.

Vi söker dig som är civilingenjör inom väg- & vattenbyggnad, eller byggingenjör/högskoleingenjör inom byggteknik eller likvärdigt. Det är meriterande om du läst kurser inom bro och/eller konstruktion samt om du har kunskaper inom programmering.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är meriterande men då vi är en internationell arbetsplats är detta inte ett krav. Om goda kunskaper i svenska saknas är kravet att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift och att det finns en ambition om att lära sig svenska på sikt.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt? Då kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor – är du precis den vi söker!

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är en arbetsplats som prioriterar balans mellan arbete och fritid. Vi är en växande organisation där experter stöttar varandra över kompetens- och landsgränser.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner. Du kommer att utgå antingen från vårt kontor på Skeppsgatan i Malmö eller från Järnvägsgatan Helsingborg.

Om SYSTRA
SYSTRA har kompetens och resurser för att designa samt projektera olika typer av infrastrukturlösningar. Tillsammans planerar och projekterar vi välfungerande rum för livet i såväl staden som på landsbygden.

SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har en bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. Vi har en stor internationell broavdelning https://www.systraibt.com/en/

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2021. Vi kommer att gå igenom samtliga ansökningar efter sista ansökningdatum. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6-Helsingborg-Junior-broingenj%C3%B6r-till-v%C3%A4xande-f%C3%B6retag/693561901/

SYSTRA – Confidence moves the world

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Gruppchef Bro Niklas Björk (tillgänglig från den 16 augusti)
0725 01 01 65
nbjork@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson (tillgänglig från 16 augusti)
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA