Järnvägsingenjör inom höghastighetsjärnväg, Helsingborg

Järnvägsingenjör inom höghastighetsjärnväg, Helsingborg

Om Jobbet:
Som järnvägsingenjör inom vår High speed line-grupp kommer du arbeta med stimulerande, utvecklande och varierande arbetsuppgifter inom den senaste järnvägstekniken. Du kommer bland annat arbeta med teknisk utformning och utredningar. Många gånger sker dessa arbeten i en multidisciplinär miljö där det är viktigt att kunna se och förstå hur de olika teknikområdena samverkar och förhåller sig till varandra.

Vem är du?
Vi söker dig med en vilja att lära och utvecklas med oss på SYSTRA och som vill verka som ingenjör inom järnvägen. Som person är du målmedveten, engagerad, pålitlig och en lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Du har en starkt kommunikativ förmåga och uppskattar att hantera kontakter både internt och externt. Vi vill att du har en kreativ inställning, vilja att dela med dig av din kunskap och att lösa uppgifter samt kan arbeta målmedvetet mot bästa resultat. Vi ser goda och långsiktiga relationer med kunder som en förutsättning för att nå framgång. Därför är det viktigt att du har förmåga att skapa bra och hållbara relationer med våra kunder. De interna relationera ser vi också som mycket viktiga. Därför ställer vi även höga krav på att du är en positiv person som kan bidra med ett framgångsrikt och välkomnande arbetsklimat.

Utbildningsmässigt har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör. Du är förmodligen i början av din karriär och kan vara nyutexaminerad eller ha arbetat ett par år. Har du erfarenhet från järnvägsbranschen ser vi det som mycket meriterande.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att vi ska kunna tillgodose våra kunders behov.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 6300 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, FAT-testare, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Sven Assarsson, Regionchef HSL/LRT/MRT, Syd
Tel: 070-349 60 23
Mail: sassarsson@systra.com

Namn: Linnéa Almqvist, HR-partner
Tel: 073-765 40 66
Mail:lalmqvist@systra.com

Skicka ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan: “Järnvägsingenjör inom höghastighetsjärnväg, Helsingborg”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA