Järnvägsingenjör inom BEST till stort projekt inom höghastighet till Göteborg

Järnvägsingenjör inom BEST till stort projekt inom höghastighet till Göteborg

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 hade en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet 
Du kommer att arbeta i ett stort projekt inom höghastighetsjärnväg med över 100 deltagare såväl nationellt som internationellt. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team med hög kompetens. Du kommer att fungera som en länk mellan de tekniska specialisterna och vår kund, Trafikverket. Du kommer att koordinera mellan de olika teknikdisciplinerna och har ett nära samarbete med tekniksamordnaren. 

Vem är du? 
Vi söker dig med goda kunskaper inom BEST-K. Du har minst fem års erfarenhet av arbete inom området, gärna som tekniksamordnare eller teknikansvarig. Du har en eftergymnasial utbildning inom järnväg eller är utbildad civilingenjör. 

Du trivs i ett arbete med mycket samarbeten och är tydlig i din kommunikation. Vidare är du nytänkande och håller dig aktivt uppdaterad om teknikutvecklingen inom ditt område. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra. Du arbetar strukturerat och planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. 

Du kommer att ha mycket samarbeten både nationellt och med våra internationella experter. Detta ställer krav på att du behärskar både svenska och engelska på en god nivå. 

Vårt erbjudande 
Du kommer att få möjligheten att bli upplärd av, och ha ett nära samarbete med, SYSTRA i Frankrike som har mycket hög kompetens inom höghastighetsjärnväg. Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter. 

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner. 

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. 

Om SYSTRA  
SYSTRA är ett internationellt företag med 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. 

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största organisationer inom transportlösningar. Välkommen att läsa mer om SYSTRA i Sverige på vår hemsida www.systra.se

SYSTRA-confidence moves the world  

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer  
Matthieu Chopard Affärsområdeschef Höghastighet, metro och spårväg 
010-685 07 03
mchopard@systra.com 

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson, 
010-708 05 11 
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-J%C3%A4rnv%C3%A4gsingenj%C3%B6r-inom-BEST-till-stort-projekt-inom-h%C3%B6ghastighet-till-G%C3%B6teborg/609176301/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA