IT-tekniker till Stockholm eller Göteborg

IT-tekniker till Stockholm eller Göteborg

SYSTRA växer starkt i Norden vilket vi planerar att fortsätta med de närmsta åren. Nu vill vi stärka vår Nordiska IT verksamhet och söker dig som vill bli en del av vårt team!

Vem är du?
En stor del i vår verksamhet är människor och en annan är teknologi. Vi letar nu efter dig som tycker om att leva i förändring och utveckling och samtidigt ha ett leende och vilja att komma till jobbet och hjälpa och supportera vår verksamhet.

Vi hoppas kunna hitta dig som ger av dig själv och vill lära dig av andra. Som mår bra av att hjälpa andra och tycker om struktur.

Till oss kommer du om du vill vara med i ett duktigt team som har höga ambitioner av vad vi kan erbjuda vår affär. Vi är duktiga individer där vi sätter stort värde i att ge varandra respekt, lyssna & ge feedback och gemensamt ta fram de bästa lösningarna.

Några andra kvaliteter som vi letar efter:

 • Du har ett lösningsorienterat mindset.
 • Du vill spela en aktiv roll i ett företags och branschens digitaliseringsresa
 • Du har en god administrativ förmåga
 • Att du är en lagspelare som ser kvalitet hos dina medarbetare.
 • Du är nyfiken och har drivkraft att utveckla dig
 • Brinnande intresse för teknik, problemlösning och människor

Du har dokumenterad utbildning inom teknik, datavetenskap eller motsvarande praktisk erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska flytande och om du även kan franska är det en merit.

Know-How som kan vara meriterande:

 • Erfarenhet av IT-support från t ex en Servicedesk
 • Registrering och uppföljning av ärenden i ärendehanteringssystem
 • Problemlösning och felsökning av hårdvara och mjukvara främst inom Windowsmiljö.
 • Hantering av ombordstigning och avslut
 • Installation och deploy hantering via SCCM eller motsvarande system
 • Kunskap och erfarenhet när det kommer till Microsofts produkter och lösningar, t ex: AD och Office365
 • Grundläggande nätverkskompetens

Om jobbet
Ditt arbete kommer att fokuserad på 1: linjesupport och IT operations. Ditt arbete är operativt där du får chansen att arbeta med både regionala och internationella kollegor.

Du kommer bland annat att:

 • Säkerställa tillförlitlig drift dygnet runt av IT-infrastruktur, till exempel katastrofåterställning, säkerhet, lagring, servrar, övervakning, prestanda och applikationssystem
 • Jobba aktivt med ärendehantering och support
 • Ansvara för IT-system
 • Installationer och deployment
 • Ta initiativ till och underlätta för kontinuerlig förbättring i hela organisationen
 • Jobba aktivt med ärendehantering och support

Arbetsuppgifter är varierande och innehåller allt från användarsupport och felsökning av applikationer och system till installation, drift och underhåll av nätverk. Du kommer vara delaktig vid implementationen av nya lösningar och system.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en möjlighet att arbeta i ett framgångsrikt, snabbt växande företag med en rolig och flexibel arbetsplatskultur som känns både internationell och lokal på samma gång.

Tillsammans med dina härliga kollegor kommer du att få utvecklas mycket ihop med SYSTRA.

Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka verksamheten och utvecklingen framåt. Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor på Mölndalsvägen i Göteborg eller från vårt Stockholmskontor i Kista science Tower.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA:s ägare SNCF och RATP är två av Europas största aktörer inom transportlösningar.

I Sverige har SYSTRA växt starkt de senaste åren och är idag drygt 200 anställda vilket vi planerar att dubblera under de närmsta åren. Läs gärna mer om oss på vår svenska hemsida www.systra.se

Ansökan
Varm välkommen med din ansökan. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg%2C-Stockholm-IT-Tekniker-till-Stockholm-eller-G%C3%B6teborg/740039101/

SYSTRA-Confidence moves the World

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Nordic CIO/IT Director
Torbjörn Larsson
010-685 06 27
tlarsson@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA