Informations och datasamordnare till Göteborg

Informations och datasamordnare till Göteborg

Om Jobbet:
Inom affärsområdet VDC-BIM & Technical Coordination söker vi nu en eller flera informations och datasamordnare med stationeringsort i antingen Göteborg, Stockholm, Malm eller Östersund. Om det dyker upp rätt person på andra orter så välkomnas det även om fokus i dagsläget ligger på någon av ovanstående kontor.

Som samordnare på SYSTRA har du flera kontaktytor, såväl internt som externt och nationellt som internationellt, och där din roll som samordnare blir en central del i projekten. Du ansvarar för samordningen och kvalitetssäkringen av modeller, ritningar och teknisk dokumentationen från projektets uppstart till slutskede.

Rollen innebär att säkerställa och stödja våra projekt kring hanteringen av den digitala information gentemot de krav som finns hos våra kunder. Vidare innefattar rollen som samordnare administration och dokumentation i olika projektdatabaser, skapa/granska manualer samt var delaktig kring ansvaret av våra lagringsytor.

Vi önskar att du trivs i ett arbetsklimat där vi tillsammans blir starkare och drar nytta av de olika erfarenheter och kompetenser vi alla besitter.

Vem är du?
Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad med stort affärsmanskap. Som informations-, datasamordnare är det en fördel att du är utåtriktad och strukturerad.

Du har kunskap, intresse för BIM, CAD och dokumenthanteringssystem och önskvärt om du har erfarenhet från informationsflöden och processer. Du bör vara öppen för nya metoder, programvaror där vi kan hitta processer och metoder som gör att uppdragens dataflöden och informationshantering blir tydligare och bättre.

Du har en ingenjörsexamen eller likvärdig utbildning och goda kunskaper inom svenska och engelska. Jobbar du som projektör idag och vill ta ett steg mot samordning så finns här en gyllene chans att bli en del av vårt team. Branschen är i förändring och mognad vilket också innebär att man trivs i ett utvecklingsklimat.

Det är ett plus om du har erfarenhet och är kunnig i en SharePoint- och eller en ProjectWise miljö, det är dock inget krav.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktinformation:
Torbjörn Larsson, Business Area Manager
Tel: +46 72 219 16 71
Mail: tlarsson@systra.com

Linnéa Almqvist, HR-Partner
Telefonnummer: 073-765 40 66
Mail: lalmqvist@systra.com

Ansökan
Mail: norden_hr@systra.com
Märk mailet med ”Informations och datasamordnare, Göteborg”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA