Väg & Gatuprojektör till Uppsala

Väg & Gatuprojektör till Uppsala

Har du några års erfarenhet av att projektera väg och gata? SYSTRA fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill utvecklas inom projektering inom väg och gata!

Om jobbet
Du kommer att arbeta med projektering av vägar och gator i olika projekt. Det kan röra sig om allt från gång- och cykelvägar till motorvägar. Du arbetar med allt från förprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt

Du arbetar i första hand i Civil 3D. Vi har en väl utvecklad BIM-verksamhet och du kommer att få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna med inriktning väg samt några års erfarenhet av arbete med projektering. Du har ett stort engagemang och vill medverka till nya arbetssätt och lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du arbetar i ett nära samarbete med andra tekniker. Du talar och skriver svenska på en god nivå.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Vårt erbjudande
Du kommer bli en del av affärsområdet Civil Design i region öst, som består av väg, gata, trafik, mark, miljö, VA och landskapsarkitektur. Vi är i en expansiv fas och du kommer att trivas hos oss om du tycker om att utveckla, ta ansvar och tänka nytt, Vi är ett mindre företag med 250 medarbetare i Sverige, men med det stora företaget i ryggen med 9 000 medarbetare runt om i världen. Vi har visioner och planer och vi vill bli förstahandsvalet för konsulter och beställare även på den svenska marknaden! Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Uppsala.

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll både som specialist och/eller generalist inom tekniken eller som någon form av ledare.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med 9 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till 250 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här:https://jobs.systra.com/job/Uppsala-V%C3%A4g-&-gatuprojekt%C3%B6r-till-Uppsala/823719001/

SYSTRA-confidence moves the world

Välkommen att kontakta oss för mer information
Gruppchef Victor Ferreira
072-465 40 39
vferreira@systra.com

Regionchef Mattias Källander
010-708 05 59
mkallander@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA