Handläggare teknisk säkerhetsstyrning, godkännandeprocess till Göteborg, Malmö eller Helsingborg

Handläggare teknisk säkerhetsstyrning, godkännandeprocess till Göteborg, Malmö eller Helsingborg

SYSTRA växer! Vi anställer flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

Om jobbet
Inom SYSTRA söker vi nu efter en en handläggare för teknisk säkerhetsstyrning och Transportstyrelsens godkännandeprocess för järnvägsinfrastruktur. Du kommer att jobba i våra projekt med att handlägga den tekniska säkerhetsstyrningen och godkännandeprocess enligt våra och våra kunders processer. I arbetet ingår att sammanställa säkerhetsplaner för den tekniska säkerhetsstyrnigen och följa upp att projektet följer uppstälda planer och hantera processen gentemot våra kunder. Det kommer även ingå att genomföra riskanalyser och arbete med CSM-RA.

Du väljer själv om du vill vara placerad på vårt kontor i Göteborg, Malmö eller Helsingborg.

Vem är du
Utbildningsmässigt tror vi att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör inom relevant område eller att du har uppnått motsvarande kompetens genom annan utbildning och förvärvad kunskap. Det är meriterande att ha erfarenhet av arbete med Trafikverkets process med Teknisk säkerhetsstyrning och arbete med Transportstyrelsens godkännandeprocess men även RAMS-arbete. Vi ser även det som meriterande om du har kunskap om infrastruktur och specifikt järnvägsprojekt.

Vi söker dig som är intresserad av att lära dig nya saker och som trivs med ett arbete där du får ta eget ansvar. Du är strukturerad och arbetar bra tillsammans med andra. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. SYSTRA är ett internationellt företag varför vi ll vi att du även har grundläggande kunskaper i engelska.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande
Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara på. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag verksamhet i över 80 länder.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA, ett internationellt konsultföretag med huvudkontor i Paris, är idag en av världens största aktörer inom masstransporter såsom Höghastighetsjärnväg, Metro, Tunnelbana, Spårväg, Väg och flygplatser. SYSTRA har bland annat varit delaktiga i ca 50% av världens byggda och planerade Höghastighetsjärnvägar samt Tunnelbanor.

Vi utformar och designar de säkraste och mest effektiva, kompletta transportsystemen inom infrastruktur. Tack vare SYSTRAs expertis och våra 8 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess alla olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.

I Sverige har SYSTRA växt starkt de senaste åren och vi är idag närmare 250 medarbetare. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg%2C-Malm%C3%B6%2C-Helsingborg-Handl%C3%A4ggare-teknisk-s%C3%A4kerhetsstyrning%2C-godk%C3%A4nnandeprocess-till-G%C3%B6teborg%2C-Malm%C3%B6-eller-Helsingborg/755741801/. Ansökningarna kan komma att behandlas löpande.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter
Harris Telianidis, Regionchef
+46 10 70 80 562
htelianidis@systra.com

Katarina Svensson Rekryteringspartner
+4610 70 80 511
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA