Handläggare teknisk säkerhetsstyrning, godkännandeprocess

Handläggare teknisk säkerhetsstyrning, godkännandeprocess

Om jobbet:
SYSTRA växer! Vi anställer flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara på. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag med spetskompetens inom konstruktion av infrastrukturlösningar med verksamhet i över 80 länder.

Inom SYSTRA söker vi nu efter en en handläggare för teknisk säkerhetsstyrning och Transportstyrelsens godkännandeprocess för järnvägsinfrastruktur. Du kommer att jobba i våra projekt med att handlägga den tekniska säkerhetsstyrningen och godkännandeprocess enligt våra och våra kunders processer. I arbetet ingår att sammanställa säkerhetsplaner för den tekniska säkerhetsstyrnigen och följa upp att projektet följer uppstälda planer och hantera processen gentemot våra kunder. Det kommer även ingå att genomföra riskanalyser och arbete med CSM-RA.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Östersund där vi har lång erfarenhet av detta arbete.

Vem är du:
Utbildningsmässigt tror vi att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör inom relevant område eller att du har uppnått motsvarande kompetens genom annan utbildning och förvärvad kunskap. Det är meriterande att ha erfarenhet av arbete med Trafikverkets process med Teknisk säkerhetsstyrning och arbete med Transportstyrelsens godkännandeprocess men även RAMS-arbete. Vi ser även det som meriterande om du har kunskap om infrastruktur och specifikt järnvägsprojekt.

Har du egenskaper som strukturerad, samarbetsorienterad och trivs du även med administrativa arbetsuppgifter, så kan det här vara något för dig. Du är intresserad av att lära dig nya saker och tar ett stort eget ansvar för ditt arbete. Vi ser att du har en positiv attityd och en vilja att driva ditt eget arbete framåt.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och din kommunikativa förmåga. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. SYSTRA är ett internationellt företag varför vi ser det som meriterande om du har goda kunskaper och kan uttrycka dig i tal och skrift.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Då vi nu går in i semestertider kommer alla ansökningar hanteras efter ledigheterna. Vi önskar dig en riktigt fin sommar!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA, ett internationellt konsultföretag med huvudkontor i Paris, är idag en av världens största aktörer inom masstransporter såsom Höghastighetsjärnväg, Metro, Tunnelbana, Spårväg, Väg och flygplatser. SYSTRA har bland annat varit delaktiga i ca 50% av världens byggda och planerade Höghastighetsjärnvägar samt Tunnelbanor. Ostlänken är ett av SYSTRA Sveriges större projekt i dagsläget, en 65 km lång höghastighetssträcka mellan Stavsjö och Sillekrog via Nyköping.

Vi utformar och designar de säkraste och mest effektiva, kompletta transportsystemen inom infrastruktur. Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess alla olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet av järnvägsanläggningar i Sverige, främst inom signalsäkerhet för järnväg med expertkompetens inom bland annat signalställverk, linjeblock, fjärrstyrning, vägskydd, ATC och ERTMS. Vi har även bred kompetens inom tex lågspänning, kraftförsörjning, kontaktledning, kanalisation, tele, bana, väg, vatten, byggnadsverk, miljö, geoteknik, BIM, projekt- och byggledning etc.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Tomas Björk, Teamledare
Telefonnummer: 010-70 80 651
Mail: tbjork@systra.com

Namn: Sandra Enhol Blomqvist, HR-chef
Tel: 010-6850705
Mail: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan med: “Handläggare teknisk säkerhetsstyrning, godkännandeprocess”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA