Gruppchef VA till Göteborg

Gruppchef VA till Göteborg

SYSTRA växer! På SYSTRA har du den unika möjligheten att vara med och bygga upp en verksamhet. Anta utmaningen och bli en del av vårt team!

Om jobbet 
Som gruppchef på SYSTRA kommer du att tillsammans med regionchefen ansvara för att utveckla och driva gruppens och SYSTRAS verksamhet i regionen. Att leda och utveckla din personal är viktiga delar i ditt arbete såväl som att utveckla verksamheten framåt.

Som gruppchef kommer du att ansvara för:

  • Resursplanering
  • Regionens Marknad och anbud
  • Personalrekrytering- och utveckling
  • Arbete i uppdrag

Jobbet innebär stor frihet under ansvar och du kommer att bli uppbackad av kompetenta kollegor. Vi har en stark sammanhållning och kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ bra förutsättningar att utvecklas.

Du kommer ha ett nära samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses som en självklar del av arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör och som har minst åtta års erfarenhet av arbete inom VA-området.

Vi ser gärna att du arbetar som projekteringsledare, uppdragsledare, projektledare eller motsvarande inom antingen konsultverksamhet eller entreprenad i infrastrukturbranschen. Har du arbetat som chef är det meriterande.

Du är en tydlig ledare som smidigt och effektivt leder och motiverar andra för att nå gemensamma mål. Du samordnar grupper och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet

Vidare är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och jobbar aktivt för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort ett krav.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik, VA och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.

SYSTRA-confidence moves the world

Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Regionchef Mani Hadidpour Olsson
010-685 06 53
molsson@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Gruppchef-inom-VA-till-G%C3%B6teborg/621998501/ Urval sker löpande så du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. 

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA