Gruppchef till Projekt & Byggledning i Stockholm

Gruppchef till Projekt & Byggledning i Stockholm

SYSTRA växer! -en trend vi ser kommer hålla i sig de närmsta åren. Vi söker nu dig som vill vara med och starta upp vår verksamhet inom projekt & Byggledning i Stockholm.

Om jobbet
Som gruppchef kommer du att få vara med och bygga upp verksamheten från grunden. Du kommer att arbeta i projekt parallellt med chefskapet. Du kommer att ansvara för försäljning, anbud och rekrytering och kommer att ha personalansvar.

Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på SYSTRA både inom Projekt & Byggledning i region syd och väst samt våra andra affärsområden och stödfunktioner. Du utgår från vårt kontor i Kista.

Vem är du?
Vi söker dig som antingen arbetar som chef idag eller som vill ta steget vidare in i en chefsroll. Vi tror att du har erfarenhet av att leda andra och att du arbetat inom anläggning och infrastruktur. Vi ser gärna att du arbetat inom privat sektor, som byggledare, projektledare eller entreprenör inom anläggning, väg och järnväg. Vi vill att du har en teknisk utbildning som exempelvis civilingenjör eller högskoleingenjör.

Du är modig och har förmåga att tänka utanför boxen och genom ditt engagemang och driv får du saker att hända. Du trivs med ett varierande arbete där du arbetar både självständigt och i ett nära samarbete med andra. Vidare har du lätt för att skapa nya relationer och har ett bra kontaktnät inom ditt område.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du behöver även behärska engelska på en grundläggande nivå.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik möjlighet att bygga upp organisationen inom bygg- och projektledning i Stockholm. Du får ett jobb med stor frihet under ansvar, där du arbetar i nära samarbete med din affärsområdeschef. Du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Så, är du en nybyggare som vill vara med i ett vinnande team inom SYSTRAS verksamhet inom projekt och byggledning med din unika kompetens? Varmt välkommen med din ansökan!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7 500 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.

SYSTRA AB har drygt 200 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-Gruppchef-till-Projekt-&-Byggledning-i-Stockholm/649504001/

SYSTRA-confidence moves the world

Nyfiken eller vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss
Magnus Bornmark, affärsområdeschef Projekt- och Byggledning
010-685 06 26
mbornmark@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA Norden
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA