Gruppchef till nystartad enhet inom Projekt & Byggledning i Stockholm

Gruppchef till nystartad enhet inom Projekt & Byggledning i Stockholm

SYSTRA växer inom alla områden. Nu söker vi en chef till vår nystartade avdelning inom projekt och byggledning i Stockholm. Du får chansen att vara med och bygga upp verksamheten i Stockholmsområdet tillsammans med dina medarbetare och kollegor på andra orter samtidigt som du arbetar i verksamheten.

Om jobbet
Som gruppchef kommer du att vara med och bygga upp verksamheten både vad gäller affärer och medarbetare. Parallellt med chefskapet kommer du att arbeta i projekt. Avdelningen Projekt & Byggledning är en nystartad verksamhet i Stockholm som i dagsläget består av en liten grupp medarbetare och tillsammans kommer du och dina kollegor att fortsätta utveckla verksamheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med SYSTRAs medarbetare både inom Projekt & Byggledning på andra orter i landet samt våra andra affärsområden och stödfunktioner. Du utgår från vårt kontor i Kista. På kontoret i Kista jobbar du tillsammans med ett femtiotal medarbetare från olika affärsområden. I arbetet ingår att fortsätta vår expansion både genom nya anbud och uppdrag och genom att rekrytera fler medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig som antingen arbetar som chef idag eller som vill ta steget vidare in i en chefsroll. Du har erfarenhet av att leda personal. Du har eventuellt arbetat inom anläggningsbranschen och jobbat en hel del med infrastruktur. Vi ser gärna att du arbetat som byggledare, projektledare eller entreprenör inom anläggning, väg och järnväg. Vi vill att du har en teknisk eftergymnasial utbildning som exempelvis civilingenjör eller högskoleingenjör.

Du trivs med ett varierande arbete där du arbetar både självständigt och i ett nära samarbete med andra. Vidare har du lätt för att skapa nya relationer och har ett bra kontaktnät inom ditt område. Du har förmåga att tänka utanför boxen och genom ditt engagemang och driv får du saker att hända.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du behöver även behärska engelska på en grundläggande nivå.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en möjlighet att tillsammans med dina medarbetare bygga upp organisationen inom avdelningen bygg- och projektledning i Stockholm. Du får ett jobb med stor frihet under ansvar, där du arbetar i nära samarbete med din affärsområdeschef. Du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Så, är du en nybyggare som vill vara med i ett vinnande team inom SYSTRAS verksamhet inom projekt och byggledning med din unika kompetens? Varmt välkommen med din ansökan!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. Vi har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
Tack vare vår expertis och våra 8 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.

SYSTRA har nästan 250 medarbetare i Sverige och nästan 8 000 i hela världen och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se.

Ansökan
Ansöknignarna kan komma att behandlas löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2022. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-Gruppchef-till-nystartad-enhet-inom-Projekt-&-Byggledning-i-Stockholm/755034701/

SYSTRA – Confidence moves the world

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer
Magnus Bornmark, affärsområdeschef Projekt- och Byggledning
010-685 06 26, 0703-45 36 99
mbornmark@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA Norden
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA