Gruppchef/sektionschef till Bygg- och projektledning i Karlstad

Gruppchef/sektionschef till Bygg- och projektledning i Karlstad

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Bli en del av vårt team!

Nu utökar vi vår verksamhet och söker efter dig som vill bygga upp vår verksamhet inom Projekt- och byggledning i Karlstad.

Infrastrukturen i Norden utvecklas i en rasande fart, något som kräver expertis och kunnande. SYSTRAS projekt- och byggledare fungerar som konsulter i infrastrukturprojekt. Våra tjänster innefattar byggplatsuppföljning (BPU), byggledning, projektledning produktionsstöd, beställarstöd, rådgivning och besiktning.

Om jobbet
Tillsammans med regionchefen kommer du att bygga upp och driva verksamheten i Karlstad framåt. Som gruppchef är du närmaste chef för gruppens medarbetare och du kommer att:

  • ansvara för rekrytering och resursplanering
  • coacha och leda dina medarbetare i det dagliga arbete
  • ansvara för marknad och anbud i ditt område.
  • arbeta operativt i uppdrag.

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att utveckla och komma på nya lösningar och ser affärsmöjligheter. Du trivs med att leda andra och relaterar till såväl dina medarbetare som samarbetspartners på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet och blir en referenspunkt för andra.

Vi tror att du är utbildad högskole- eller civilingenjör och har några års erfarenhet av arbete inom en ledande befattning som byggledare, projektledare, uppdragsledare eller motsvarande. Vidare ser vi att du arbetar inom antingen konsultverksamhet eller som entreprenör inom infrastrukturbranschen. Har du erfarenhet av arbete som chef är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av järnväg.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du behöver även behärska engelska på en grundläggande nivå.

Vi samarbetar med våra övriga kontor och resor i tjänst kommer att förekomma. Så för att du ska kunna navigera dig obehindrat både korta och längre sträckor, är körkort således ett krav

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett jobb med stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten.

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

SYSTRA – Confidence moves the world

Har du frågor eller funderingar?
Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA!

Gary Gustafsson, Regionchef Väst, Project Management
010-685 06 22
ggustafsson@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com Märk ansökan: “Gruppchef PB Karlstad”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA