Gruppchef inom Väg, VA-teknik och Landskapsarkitektur Karlstad

Gruppchef inom Väg, VA-teknik och Landskapsarkitektur Karlstad

Om jobbet:
SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under 2020. Våra ingenjörer arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Är du redo för nästa steg i karriären? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss.

I samband med att vi växer söker vi dig som vill axla och bygga upp rollen som Gruppchef inom samhällsbyggnad med placering i Karlstad.

Som gruppchef kommer du ha flera olika arbetsuppgifter där den ena dagen inte kommer vara den andra lik. Du kommer ha förmånen att kunna blanda det mjuka och coachande med ditt tekniskt kunnande och utvecklas inom både områdena. Tillsammans med regionchefen kommer du även ansvara för att utveckla och driva gruppen mot affärsområdets och verksamhetens mål. Detta innebär bland annat rekryteringsansvar samt leda och utveckla din personal och kundkontakt för att driva våra projekt framgångsrikt framåt.

Förutom rollen som ledare kommer du även att arbeta operativt i projekten och vara en viktig pusselbit i de uppdrag som du ansvarar för.

Du kommer vidare ha ett brett samarbete med våra övriga kontor, såväl nationellt som internationellt, och resor i tjänst ses som en självklar del i arbetet.

Vem är du:
Du som söker till oss är högskole- eller civilingenjör, har minst 5 års erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom tekniken, att du är trygg och arbetar självständigt i den rollen. I dagsläget arbetar du troligtvis som chef eller uppdragsledare inom väg, mark, VA eller landskapsarkitektur på ett teknikintensivt företag. Vidare bör du trivas när du får coacha och se andra människor växa i sin yrkesroll. Det är därför mycket meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning som chef, tekniksamordnare eller mentor.

Vi på SYSTRA värdesätter egenskaper som självgående, initiativtagande, dynamisk och lösningsorienterad. Vidare behöver du i rollen som gruppchef vara utåtriktad, affärsmässig och tycka om att driva dina åtaganden framgångsrikt i mål.

Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker!

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll både som chef och specialist inom tekniken.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7500 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är två av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Mani Hadidpour Olsson, Regionchef Civil Design Väst
Tel: 073 – 765 40 07
Mail: molsson@systra.com

Namn: Gustav Silverin, Affärsområdeschef Civil Design
Tel: 070 – 510 00 37
Mail: gsilverin@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
Tel: 010-708 05 11
Mail: ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com

Märk ansökan: Gruppchef Samhällsbyggnad Karlstad

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA