Gruppchef inom Projekt- och Byggledning till Stockholm

Gruppchef inom Projekt- och Byggledning till Stockholm

SYSTRA växer! -en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Under 2019 startade vi fyra nya kontor och antalet medarbetare ökade med över 70 procent.

Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Vill du bli en viktig del av vårt team?

Om jobbet
Vi söker en gruppchef för Projekt och Byggledning till Stockholm. Projekt & Byggledning har idag inga medarbetare i Stockholmsområdet utan du kommer att få den unika möjligheten att bygga upp verksamheten.

Som gruppchef kommer du att vara en viktig del av affärsområdet och tillsammans med dina kollegor i de andra regionerna kommer du att bygga upp verksamheten i området både affärsmässigt som strukturellt. Du kommer att ansvara för såväl medarbetare och rekrytering som anbud och affärsstrategier. Förutom att fungera som ledare kommer du också att arbeta en del av din tid i projekt. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på SYSTRAs övriga affärsområden.

Vem är du?
Vi söker dig som antingen arbetar som chef idag eller som vill ta steget vidare in i en chefsroll. Vi tror att du har erfarenhet av att leda andra och att du arbetat inom någon form av teknisk verksamhet. Vi ser gärna att du arbetat inom privat sektor, som byggledare, projektledare eller entreprenör, alternativt att du arbetat inom statlig eller kommunal sektor. Vi vill att du har en teknisk utbildning som exempelvis civilingenjör eller högskoleingenjör.

Du är modig och har förmåga att tänka utanför boxen och genom ditt engagemang och driv får du saker att hända. Du trivs med ett varierande arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt både självständigt och i ett nära samarbete med andra. Vidare har du lätt för att skapa nya relationer och har ett bra kontaktnät inom ditt område.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du behöver även behärska engelska på en grundläggande nivå.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik möjlighet att bygga upp verksamheten inom bygg- och projektledning i Stockholm. Du får ett jobb med stor frihet under ansvar, där du arbetar i nära samarbete med din affärsområdeschef. Du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Så, är du en nybyggare som vill vara med och bygg upp SYSTRAS verksamhet inom byggledning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7 500 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.
SYSTRA – Confidence moves the world

Nyfiken eller vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss
Magnus Bornmark, affärsområdeschef Projekt- och Byggledning
0703-45 36 99
mbornmark@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA Norden
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan inklusive CV till nordic_hr@systra.com. Märk ansökan med ”Gruppchef Stockholm PB

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA