Gruppchef för projektledare med fokus på bygg- & infrastrukturprojekt till Malmö

Gruppchef för projektledare med fokus på bygg- & infrastrukturprojekt till Malmö

SYSTRA växer! Nu söker vi en gruppchef för våra bygg- och projektledare i Malmö. Parallellt med rollen som gruppchef kommer du att arbeta i projekt.

Om jobbet
Du kommer att ha personalansvar för våra projekt- och byggledare i Malmö.

Tillsammans med regionchefen kommer du att vara med och fortsätta utveckla och bygga upp verksamheten och kommer också att arbeta i uppdrag. Att leda och utveckla din personal är viktiga delar i ditt arbete såväl som att utveckla verksamheten framåt. Som gruppchef ansvarar du för:

  • Resursplanering
  • Regionens marknad och anbud
  • Personalansvar
  • Personalrekrytering- och utveckling
  • Arbete i uppdrag.

Jobbet innebär stor frihet under ansvar och du kommer att bli uppbackad av kompetenta kollegor. Just nu består gruppen av tre medarbetare, tillsammans med regionchef kommer du att fortsätta utveckla den.

Du kommer ha ett nära samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses som en självklar del av arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper inom projekt- och byggledning av mark-, bygg och infrastrukturprojekt. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande erfarenhet, och att du har arbetat minst fem år inom området och har erfarenhet av att leda andra. Har du arbetet som chef är det en merit.

Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du tycker att det är roligt att utveckla affären och ha kundkontakter. Vidare är du en ledare som smidigt och effektivt leder och motiverar andra för att nå gemensamma mål. Du samordnar grupper och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet

Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra.

B-körkort är en förutsättning för arbetet. För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande
Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka verksamheten och utvecklingen framåt. Du kommer att utgå från vårt nyaste kontor på Skeppsgatan i Malmö.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största aktörer inom transportlösningar. Läs gärna mer om oss på vår svenska hemsida www.systra.se

Ansökan
Ansökningarna kan komma att hanteras löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Du Ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6-Gruppchef-f%C3%B6r-projektledare-med-fokus-p%C3%A5-bygg-&-infrastrukturprojekt-till-Malm%C3%B6/684706801/

SYSTRA-confidence moves the world

Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Regionchef Johan Hedin
010-708 05 90
jhedin@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA