Gruppchef Bygg- och Projektledning för region Öst

Gruppchef Bygg- och Projektledning för region Öst

Om jobbet:
SYSTRA växer! 2019 anställer vi flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

Nu utökar vi vår verksamhet och söker efter dig som vill ta rollen som gruppchef för vårt bygg- och projektledningsteam i region Öst.

SYSTRA är framgångsrika inom projektering av järnväg med specialistkompetenser inom el, signal och teleanläggningar, nu kommer vi ta steget vidare till en mer breddad verksamhet inom infrastruktursektorn.

Som gruppchef för projekt och byggledning inom SYSTRA kommer du tillsammans med Regionchefen ansvara för att utveckla och driva gruppens och SYSTRA’s verksamhet framåt. Att leda och utveckla din personal är viktiga delar i ditt arbete såväl som att utveckla verksamheten framåt.

Som gruppchef kommer du framförallt ansvara för:
• Resursplanering och rekrytering
• Regionens Marknad och anbud
• Personalrekrytering- och utveckling

Förutom rollen som ledare ser vi att du gillar att arbeta operativt och vara en pusselbit i de uppdrag som du ansvarar för. Jobbet innebär stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt.

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i ditt arbete hos oss.

Vi samarbetar med våra övriga kontor och resor i tjänst kommer att förekomma. Så för att du ska kunna navigera dig obehindrat både korta och längre sträckor, är körkort således ett krav.
Din anställningsort är Stockholm.

Vem är du:
Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara på. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag med spetskompetens inom konstruktion av infrastrukturlösningar med verksamhet i över 80 länder.

Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA. Vi tror att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med minst 5 års tidigare arbetslivserfarenhet i ledande befattning. Du arbetar exempelvis som projektledare, byggledare, uppdragsledare, platschef eller motsvarande från antingen konsultverksamhet eller som entreprenör inom infrastrukturbranschen.

Vidare är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och jobbar aktivt för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska spårket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 6300 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, FAT-testare, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Håkan Gunnar, Regionchef Bygg- och projektledning Öst
Tel: 010-708 05 72
Mail: hgunnar@systra.com

Namn: Sandra Enhol Blomqvist, HR-chef
Tel: 079-068 01 60
Mail: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Sista ansökningsdag 2019-09-30

Märk ansökan: “Gruppchef Region Öst”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA