Geotekniker till SYSTRA i Gävle och Östersund

Geotekniker till SYSTRA i Gävle och Östersund

SYSTRA växer! Nu vill vi utvecklas och bli starkare inom området geoteknik. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet
Som geotekniker på SYSTRA kommer du att jobba i såväl egna projekt som tillsammans med övriga discipliner. Du kommer att få möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten inom geoteknik. Du kan bland annat komma att:

  • ansvara för utredningar och projektering i olika typer av samhällsbyggnadsprojekt
  • göra beräkningar och dimensionering av geotekniska åtgärder
  • fungera som uppdragsledare där du ansvarar för hela eller delar av projekteringsuppdrag inom ditt område.
  • fungera som mentor för juniora geotekniker
  • ta fram programskrivningar och styrdokument
  • vara teknikansvarig i stora projekt.

För rätt person kan även en chefsroll bli aktuell.

Vem är du?
Vi söker dig som har goda kunskaper inom geoteknik. Du trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll. Du har förmåga att se såväl helheter som detaljer. Vidare arbetar du bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.

Vi ser att du har en ingenjörsutbildning med inriktning mot geoteknik. Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet av arbete med geotekniska frågor inom samhällsbyggnad och infrastruktur.

För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka såväl mallar och rutiner som utvecklingen framåt.

Du kommer att tillhöra affärsområde Geoteknik & Miljö och kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom alla våra sex affärsområden. På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7 500 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.

SYSTRA AB har drygt 200 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur.

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 juni 2021. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Stockholm-Malm%C3%B6-mfl-Erfaren-geotekniker-till-SYSTRA/678089301/

SYSTRA – Confidence moves the world

Frågor? Välkommen att kontakta
Johan Alm, Affärsområdeschef Geoteknik & Miljö
072-743 99 39
jalm@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA