Försäljningsledare till Rail

Försäljningsledare till Rail

Om jobbet:
SYSTRA växer! 2019 anställer vi flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

För att fortsätta vår framgångsrika resa söker vi nu efter en erfaren Försäljningsledare vars främsta arbetsuppgift blir att leda och koordinera försäljningsarbetet inom affärsområde Rail.

Som Försäljningsledare hos oss kommer du jobba tätt tillsammans med ledningsteamet för affärsområde Rail samt SYSTRAs Affärsutvecklare. Vidare kommer du vara med och implementera marknadsstrategier, söka affärsmöjligheter/scanna marknaden samt leda och koordinera anbudsarbetet inom affärsområdet.

Du kommer även medverka i framtagningen av affärsområdets utvecklingsmål, försäljningsplaner och budgetarbetet. Genomförande och framtagning av kundaktiviteter och kundbearbetning är också några av de uppgifter som kommer ingå som en naturlig del i rollen som Försäljningsledare.

Som ledare ska du även säkerställa att våra anbud, upphandlingar, projekt och affärsutveckling följer SYSTRAs etiska riktlinjer och värderingar.

Din stationeringsort kommer vara Stockholm/Kista, men för rätt person finns även möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Göteborg eller Malmö. Resor i tjänst kommer att förekomma och ses som en naturlig del av arbetet.

Vem är du:
Vi söker dig med 10-15 års relevant arbetslivserfarenhet från branschen och god kännedom inom Infrastruktur. Du har från tidigare roller, vanan av att proaktivt representera ditt varumärke och trivs med ansvar som bygger på att skapa förtroende och intresse runt ditt erbjudande. Utbildningsmässigt tror vi att du har en bakgrund som ingenjör och inom management.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har förmågan att åstadkomma ett gott arbetsklimat och via ditt engagemang, för utveckling och förbättring, når stor framgång tillsammans med ditt team. Vidare är du en öppensinnad och förtroendeingivande relationsbyggare med mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Då vi är ett företag som ständigt växer och jobbar i en multikulturell verksamhet, blir din förmåga till anpassning och flexibilitet en förutsättning för att nå framgång.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som pålitlig, självgående, effektiv och lösningsorienterad. Du är en stark teamplayer som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad och med stort affärsmannaskap.
För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vill du också vara med på resan? Vi kommer ha löpande urval därför vill vi hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Om SYSTRA:
SYSTRA, ett internationellt konsultföretag med huvudkontor i Paris, är idag en av världens största aktörer inom masstransporter såsom Höghastighetsjärnväg, Metro, Tunnelbana, Spårväg, Väg och flygplatser. SYSTRA har bland annat varit delaktiga i ca 50% av världens byggda och planerade Höghastighetsjärnvägar samt Tunnelbanor. Ostlänken är ett av SYSTRA Sveriges större projekt i dagsläget, en 65 km lång höghastighetssträcka mellan Stavsjö och Sillekrog via Nyköping.

Vi utformar och designar de säkraste och mest effektiva, kompletta transportsystemen inom infrastruktur. Tack vare SYSTRAs expertis och våra ca 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess alla olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet av järnvägsanläggningar i Sverige, främst inom signalsäkerhet för järnväg med expertkompetens inom bland annat signalställverk, linjeblock, fjärrstyrning, vägskydd, ATC och ERTMS. Vi har även bred kompetens inom tex lågspänning, kraftförsörjning, kontaktledning, kanalisation, tele, bana, väg, vatten, byggnadsverk, miljö, geoteknik, BIM, projekt- och byggledning etc.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi gärna mer om tjänsten och SYSTRA.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Kent Westh, Affärsområdeschef Rail
Telefonnummer: 010-708 06 31
Mailadress: kwesth@systra.com

Namn: Sandra Enhol Blomqvist, Norden HR-chef
Telefonnummer: 010 – 685 07 05
Mailadress:senhol@systra.com

Mail: nordic_hr@systra.com

Märk mailet med ”Försäljningsledare Rail”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA