Fler medarbetare inom VA till Civil Design i Region Syd

Fler medarbetare inom VA till Civil Design i Region Syd

SYSTRA AB har haft en väldigt positiv tillväxt och gjort många värdefulla rekryteringar av nya medarbetare och vunnit flera fina projekt under de senaste åren. Trenden håller i sig vilket innebär att vi har behov av att växa ytterligare. Vi söker nu rätt person som vill arbeta tillsammans med oss i Civil Design med VA i våra olika projekt.

I affärsområdet Civil Design i syd arbetar vi mot privata kunder, entreprenörer, Trafikverket och kommuner. Vi lägger stor vikt vid team-känslan och individerna. Vi tror att man gör bäst ifrån sig när man trivs på jobbet. Det innebär att vi letar efter dig som också lägger ett värde vid att vara en del i detta. Vi vill ha inspirerande projekt, god utveckling för medarbetarna och en härlig gemenskap med högt i tak.

Vårt erbjudande
SYSTRA är fortsatt unga på den svenska marknaden. Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. Det innebär att du kommer trivas om du tycker om att utveckla, inspirera, ta ansvar, tänka nytt, påverka etc i allt från teknik till sociala aktiviteter.

Du kommer bli en del av affärsområdet Civil Design i Region syd, som består av väg, gata, VA, bro och landskapsarkitektur, vi finns idag på kontoren i Malmö och Helsingborg.

Hos oss kommer du kunna jobba med VA-projekteringar och utredningar. Vi arbetar med alla skeden från tidiga skeden till detaljprojektering av VA anläggningar. Det finns möjlighet att arbeta i mindre kommunala detaljplaner, planprocesser och kapacitetsutredningar till stora infrastrukturprojekt inom såväl väg- som järnväg. Som VA-ingenjör hos oss arbetar du i tät kontakt med övriga VA-ingenjörer lokalt och nationellt, du kommer vara en del i ett tekniknätverk inom VA. Du kommer dessutom arbete i tät kontakt med våra intilliggande kompetenser inom väg, gata, bana, landskapsarkitektur, etc. Vi har idag en mycket god sammansättning av medarbetare med varierad erfarenhet, men vi behöver bli fler.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. Så, är du en nybyggare som vill vara med och bygga upp SYSTRAS verksamhet inom VA? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vem är du?
Vi tror att du har en akademisk examen från yrkeshögskola, högskole- eller civilingenjör (inget krav), men vi vet att du har erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom området. Vi ser gärna att du i dagsläget arbetar på ett teknikintensivt företag även praktisk erfarenhet och känsla för byggbarhet är meriterande. I våra projekteringsuppdrag nyttjar vi Civil3D, vilket innebär att kompetens inom detta är meriterande.

Vi söker dig som intresserar dig för både teknik, affär och människa. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda alla anställda en god utveckling. Förutom intressanta och lärorika uppdrag och utbildningar så innebär det även mentorskap. Är du erfaren så förväntas du bidra genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och är du mindre erfaren erbjuds du en mentor.

Om oss
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar inom transport. Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.

SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till snart 250 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.

För mer information, välkommen att kontakta
Regionchef Sara Lundgren
slundgren@systra.com
010-708 05 06

Rekryteringspartner Katarina Svensson
ksvensson@systra.com
010-708 05 11

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6-Fler-medarbetare-inom-VA-till-Civil-Design-i-Region-Syd/721084501/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA