Financial controller till Systra Nordic

Financial controller till Systra Nordic

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under de senaste åren har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet
Som senior financial controller för SYSTRA i norden har du ett arbete med stor variation av uppgifter. Vi är ett ungt företag som håller på att byggas upp vilket gör att stora delar av arbetet är operativt och uppbyggnad.

Du kommer bland annat att ansvara för:

  • Budgetering och uppföljning av budget
  • Löpande månadsuppföljningar
  • Redovisning, rapportering och bokslutsarbete
  • Skatteredovisning
  • Analys och uppföljning av verksamheten
  • Vårt verksamhetssystem IFS

Arbetet innebär mycket operativt ekonomiarbete samtidigt som du också fungerar som strategiskt stöd till våra sex affärsområdeschefer. Du har ett nära samarbete med våra sex affärsområdeschefer, vår VD och med övriga supportfunktioner. Vi erbjuder ett arbete mellan mycket kontaktytor internt och internationellt på SYSTRA. Du har ett nära samarbete med det övriga ekonomiteamet. Du har mycket kontakter i Europa och framförallt i Frankrike där engelska används i både tal och skrift

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta mycket operativt men även en del strategiskt. Du är en fena på Excel och har lätt för att sätta dig in i nya system. Du har mycket goda kunskaper inom ekonomi- och budgetarbete och har fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete på ett mindre/medelstort företag.

Du känner att det är dags att ta nästa steg i karriären. Har du dessutom erfarenhet från konsultbranschen, internationella företag eller om du har haft övergripande ekonomiskt ansvar för ett företag är det en merit.

Som person är du prestigelös och trivs med varierade arbetsuppgifter där du ena stunden arbetar i Excel och i nästa presenterar budgetuppföljning för ledningsgruppen. Du har lätt för att bygga nya relationer och samarbetar med andra på ett effektivt och smidigt sätt.

Du är analytisk och har mycket goda kunskaper inom rapportering av resultat och balansräkning. Du har grundläggande kunskap inom International Financial Reporting Standards, IFRS.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Så, är du riktigt duktig och intresserad av ekonomi och vill vara med och bygg upp SYSTRAS verksamhet? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.

SYSTRA-confidence moves the world

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
VD SYSTRA Nordic Bruno Susak
010-685 07 02
bsusak@systra.com

Operation manager Jean-Christophe Lebeau
010-685 07 04
jclebeau@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Maila din ansökan till: nordic_hr@systra.com märk mailet med "Financial controller"

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA