Erfarna projektörer inom järnväg till Karlstad

Erfarna projektörer inom järnväg till Karlstad

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Vi är en av de ledande aktörerna inom projektering av MBEST. Bli en del av vår resa framåt!

Vi söker erfarna personer för projektering inom hela MBEST området.

Om jobbet
Du kommer att arbeta med projektering inom järnväg och vi kommer tillsammans att forma din roll beroende på dina erfarenheter och intresseområden.
Som projektör hos oss har du omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, med en möjlighet att få arbeta i både små och stora uppdrag i alla skeden. Du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt och deltar i allt från stora komplexa uppdrag till mindre infrastrukturprojekt. Du har mycket olika kontakter både internt och externt, såväl nationellt som internationellt.
Resor i tjänst kan förekomma då vi ser samarbete mellan kontoren som en avgörande faktor för att bli framgångsrika tillsammans!

Vem är du?
Vi söker dig som har goda kunskaper inom ett eller flera av områdena inom MBEST och några års erfarenhet av projektering inom järnväg.

Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom området och om du idag jobbar på ett teknikintensivt företag som exempelvis konsult, entreprenör eller motsvarande är det meriterande.
Du trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla verksamheten och arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.
För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska i både tal och skrift. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en varierande roll där du har stora möjligheter att vara med och bygga upp och påverka. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

Vi har över 30 års erfarenhet i Sverige. Här kan du läsa mer om våra tjänster inom konventionell järnväg.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

SYSTRA – Confidence moves the world

Nyfiken eller frågor? Välkommen att kontakta
Harris Telianidis, Regionchef Rail Syd/Väst
073 - 765 40 42
htelianidis@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här https://jobs.systra.com/job/Karlstad-Erfarna-projekt%C3%B6rer-inom-j%C3%A4rnv%C3%A4g-till-Karlstad/608580001/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA