Erfaren Teleprojektör till teamet i Helsingborg

Erfaren Teleprojektör till teamet i Helsingborg

Om jobbet:
Vi har gått från att vara experter på signal till att ta hand om alla teknikgrenar inom järnväg vad gäller projektering och uppdragsledning. Vi fokuserar nu på att utvecklas och bli starkare inom teknikområdet teleprojektering på SYSTRA. I Helsingborg letar vi nu efter dig som har drivkraften att vara med på vår resa framåt och tillsammans vara med och utveckla en stark grupp inom detta område. Har du samma ambition som SYSTRA och vill ligga i framkant och säkerställa att vi på mest effektiva och kvalitetssäkra sättet kan projektera, bygga och förvalta infrastruktur vill vi att du vänder blickarna mot oss.

Telegruppen består idag av såväl erfarna som juniora medarbetare där teamets arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork i en positiv och prestigelös miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter mellan teknikgrenarna.

Som erfaren teleprojektör kommer du ha flera kontaktytor, såväl internt som externt och nationellt som internationellt, och där du kommer ha en viktig roll i att föra våra projekt framgångsrikt framåt. Du kommer även att jobba både strategiskt såväl som operativt, därmed kommer din dag inte vara den andra lik.

Resor i tjänst kan förekomma då vi ser samarbete mellan kontoren som en avgörande faktor för att bli framgångsrika tillsammans!

Vem är du:
Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av teleprojektering. Det behöver inte vara inom järnvägsbranschen, men det gör naturligtvis inte saken sämre. Har du dessutom praktisk erfarenhet inom området ser vi det som mycket meriterande.

Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant teknikområde och som idag jobbar på ett teknikintensivt företag som exempelvis konsult, entreprenör eller motsvarande.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, noggrann och lösningsorienterad. Att vara nyfiken och engagerad är viktiga egenskaper, men lika viktiga egenskaper är att kunna dela med sig av sina kunskaper och vara en lagspelare där du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat.

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat både i tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunders och medarbetares behov. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vår resa har börjat. Och den har börjat bra! Vill du vara med på SYSTRAs fortsatta resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Slå mig en signal eller skicka in ditt CV med ett litet brev om dig själv.

Vårt erbjudande:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Andreas Petersson, Teamchef Rail Malmö
Tel: 070 - 813 19 14
Mail: apetersson@systra.com

Namn: Harris Telianidis, Regionchef Rail Syd/Väst
Tel: 073 - 765 40 42
Mail: htelianidis@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan med: “Erfaren teleprojektör till Helsingborg”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA