Erfaren signalprojektör till Helsingborg

Erfaren signalprojektör till Helsingborg

SYSTRA växer! Vi har haft en kraftig tillväxt de senaste åren, en trend som vi tror kommer att hålla i sig de kommande åren. Nu söker vi flera erfarna signalprojektörer. Kanske är just du sugen på att bli en del av vårt team?

Om jobbet
Som signalprojektör kommer du att projektera i enlighet med uppsatta standarder samt konstruera enligt de föreskrifter som finns från våra beställare, framför allt Trafikverket och de olika lokaltrafiksorganisationerna. Du har ett nära samarbete med övriga järnvägstekniska discipliner och en förståelse för hur de olika teknikgrenarna påverkar varandra. Det är meriterande om du kan arbeta med signalprojektering i 2D och BIM-verktyg typ Promis.e.

Vem är du?
Vi söker dig som har goda kunskaper inom signalprojektering och Trafikverkets standards. Vi tror att du har några års erfarenhet inom yrket. Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du är nytänkande och trivs med ett arbete med eget ansvar.

Du har förmåga att se såväl helheter som detaljer. Vidare arbetar du bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.

För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska i både tal och skrift. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete där du har stora möjligheter att vara med och påverka var och hur vi jobbar.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA har kompetens och resurser inom de teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar. Varmt välkommen att läsa mer om oss på www.systra.se

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

SYSTRA – Confidence moves the world

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta
Andreas Petersson, Teamleader Rail Malmö och Helsingborg
010-708 05 42
apetersson@systra.com

Harris Telianidis, Regionchef väst och syd
010-708 05 62
htelianidis@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan här https://jobs.systra.com/job/Helsingborg-Erfaren-signalprojekt%C3%B6r-till-Helsingborg/606742901/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA