Erfaren projektör med fokus på banunderbyggnad till Gävle

Erfaren projektör med fokus på banunderbyggnad till Gävle

Nu har vår nya Samhällsbyggnadschef i Gävle börjat och söker fler medarbetare som vill vara med och fortsätta bygga upp vårt kontor i Gävle. Brinner du för infrastruktur och vill vara med och bygga upp Sveriges infrastruktur? Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som projektör med fokus på banunderbyggnad.

Om jobbet
Du kommer att arbeta med banprojektering inom järnväg. Det kan var både vid nybyggnation och vid uppgradering av en befintlig bana. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor både inom det egna och andra affärsområden och på olika orter. Som erfaren projektör kommer du även att fungera som bollplank och mentor åt mer juniora medarbetare. Vi arbetar i OpenRail Designer/ OpenRoads Designer.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat med projektering av banunderbyggnad i flera år. Har du arbetat i Projectwise är det meriterande.

Som projektör är du noggrann och gillar struktur och ordning och reda. Du tar ansvar för dina uppgifter och för din leverans. Du är nyfiken och arbetar tillsammans med andra på ett smidigt och lyhört sätt. Vidare har du ett genuint intresse för Microstation

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom området. Vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift samt grundläggande engelska.

Vi erbjuder
Du får möjlighet att vara med och bygga upp vår verksamhet i Gävle . På SYSTRA har vi ett nära samarbete mellan såväl våra olika affärsområden som mellan våra kontor. Vi är ett internationellt företag i en kraftigt expanderande fas. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. Vi har kontor i centrala Gävle där vi sitter tillsammans med kollegor både inom både det egna och de övriga affärsområdena.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner. På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Tag chansen att vara med och bygga upp vår verksamhet inom projektering i Gävle. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.
SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till nästan 250 medarbetare en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida www.systra.se

Välkommen att kontakta oss för mer information
Gruppchef Samhällsbyggnad Gävle Elisabeth Stüffe
010-6858609
estuffe@systra.com

Regionchef Mattias Källander
010-708 05 59
mkallander@systra.com

Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-Erfaren-projekt%C3%B6r-med-fokus-p%C3%A5-banunderbyggnad-till-G%C3%A4vle/772914601/

SYSTRA-confidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA