Erfaren Projektingenjör till SYSTRA Malmö

Erfaren Projektingenjör till SYSTRA Malmö

SYSTRA växer! 2019 anställer vi flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden.

Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

Just nu söker vi en erfaren projektingenjör till Malmö som kommer att arbeta mot den Svenska och Danska marknaden. Du kommer att tillhöra ett team av såväl erfarna som juniora medarbetare där teamets arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork i en positiv och prestigelös miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.

Om jobbet
Tjänsten som projektingenjör innebär att du kommer jobba tätt ihop med projektledaren för att framgångsrikt leda projekten framåt. Du kommer att ansvara för projektens ekonomi och finansiella resurser, resursplanering samt säkerställa att projekten levereras mot utsatta mål. Vidare kommer du identifiera kommande behov, implementera best practices, riskanalys och arbeta proaktivt med teamet för att effektivt nå projektets delmål.

Som projektingenjör kommer du ha flera kontaktytor såväl internt som externt. Du kommer jobba tätt ihop med våra kollegor både nationellt och internationellt. Resor i tjänsten kommer också förekomma som en naturlig del av arbetet.

Vem är du:
Vi söker dig med några års relevant arbetslivserfarenhet som projektingenjör och som vill ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss!

Troligtvis jobbar du idag på ett teknikintensivt bolag som konsult, beställare, entreprenör eller motsvarande. Utbildningsmässigt ser vi att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område.

För att bli framgångsrik i rollen som projekteringsingenjör hos SYSTRA ser vi att du har ett sinne för analys, metodik, struktur och är affärsmässig utan att bli fyrkantig i ditt sätt att tänka. Du trivs med att ständigt förbättra vår leverans och erbjudande inom planering och projektstyrning. Vidare ser vi att du har ett intresse för systemlösningar, kalkyl och kostnadsstyrning och projektplanering. För att trivas i rollen ser du utmaningar som en möjlighet att hitta lösningar.

Då du kommer ha stora kontaktytor såväl internt som externt ser vi också att du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med din omgivning. Du är bekväm med att prata inför grupper, såväl medarbetare som inför ledande positioner inom organisationen.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, noggrann och lösningsorienterad. Du är en stark teamplayer som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad med ett stort affärsmannaskap. Då vi är ett internationellt bolag med kollegor från hela världen drivs du av att jobba i ett multikulturellt företag där den ena dagen inte är den andra lik.

Rollen innebär arbete i flera system såsom Primavera och MS Project, vilket vi ser är en stor merit om du har tidigare erfarenhet av. Vidare är det meriterande om du kan kommunicera på danska.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet och din kommunikativa förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Detta för att kunna tillmötesgå våra kunders och kollegors behov.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på. Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, FAT-testare, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Linnéa Almqvist, HR-partner
Telefonnummer: 073-765 40 66
mail:lalmqvist@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Då julen närmar sig kommer samtliga ansökningar hanteras och besvaras efter julledigheten.

Vi vill också passa på att önska dig en god jul och gott nytt år!

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA