Erfaren Landskapsarkitekt till SYSTRA

Erfaren Landskapsarkitekt till SYSTRA

Om jobbet:
Vi fokuserar just nu på att utveckla och bli ännu starkare inom projektering av offentliga miljöer på SYSTRA. Nu letar vi efter dig som har drivkraften att vara med på vår resa framåt och tillsammans vara med och utveckla vårt erbjudande inom landskapsarkitektur. Har du samma ambition som SYSTRA och vill ligga i framkant och säkerställa att vi på mest effektiva och kvalitetssäkra sättet kan projektera, bygga och förvalta infrastruktur vill vi att du vänder blickarna mot oss.

Utifrån den ökande efterfrågan behöver vi nu utöka vår projekterande verksamhet med en, eller flera, projekterande Landskapsarkitekter. För rätt person finns även möjligheten att ta ett nationellt ansvar som tekniksamordnare Landskap. I rollen ingår bland annat att utveckla arbetssätt, affärer och samarbeten samt att bidra till utvecklingen av våra landskapsarkitekter och rekytering av nya.

Som projekterande landskapsarkitekt kommer du ha flera kontaktytor, såväl internt som externt, nationellt som internationellt, och där du kommer ha en viktig roll i att föra våra projekt framgångsrikt framåt. Du kommer även att jobba både strategiskt såväl som operativt, därmed kommer din dag inte vara den andra lik.

Då vi befinner oss i en uppstartsfas, kommer du även vara viktig i vår utveckling och där med finns möjlighet att påverka din arbetssituation samt vara med och påverka vår resa framåt.

Din placering kommer att vara på vårt kontor i Karlstad men resor i tjänst kan förekomma då vi ser samarbete mellan kontoren som en avgörande faktor för att bli framgångsrika tillsammans!

Vem är du:
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom gestaltning och projektering. Vi ser att du har en utbildning och examen inom landskapsarkitektur på högskolenivå. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att ansvara för hela eller delar av projekteringsuppdrag. Du har förmågan att behålla överblicken utan att tappa detaljerna.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, initiativtagande, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark och engagerad team player som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad med stort affärsmannaskap. En förutsättning är även att du trivs med att utbyta kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vår resa har börjat. Och den har börjat bra! Vill du vara med på SYSTRAs fortsatta resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Slå mig en signal eller skicka in ditt CV med ett litet brev om dig själv.

Vårt erbjudande:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Mani Hadidpour Olsson, Regionchef Civil Design Väst
Tel: 073 – 765 40 07
Mail: molsson@systra.com

Namn: Gustav Silverin, Affärsområdeschef Civil Design
Tel: 070 - 510 00 37
Mail: gsilverin@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan med: “Erfaren Landskapsarkitekt Karlstad”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA