Erfaren El och lågspänningsprojektör till teamet i Borås

Erfaren El och lågspänningsprojektör till teamet i Borås

Om jobbet:
SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under 2020. Våra ingenjörer arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Är du redo för nästa steg i karriären? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss.

I samband med vår ökade tillväxt och efterfråga på våra tjänster, söker vi dig som vill vara med och fortsätta bygga upp vårt tjänsteerbjudande inom EL- och lågspänningsprojektering med placering i Borås.

Vår resa har börjat. Och den har börjat bra!

Elgruppen består idag av såväl erfarna som juniora medarbetare där teamets arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork i en positiv och prestigelös miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter mellan teknikgrenarna.

Som erfaren el- och lågspänningsprojektör kommer du ha flera kontaktytor, såväl internt som externt och nationellt som internationellt, och där du kommer ha en viktig roll i att föra våra projekt framgångsrikt framåt. Du kommer även att jobba både strategiskt såväl som operativt, därmed kommer din dag inte vara den andra lik.

Resor i tjänst kan förekomma då vi ser samarbete mellan kontoren som en avgörande faktor för att bli framgångsrika tillsammans!

Vem är du:
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av projektering inom el- och lågspänning. Det behöver inte vara inom järnvägsbranschen, men det är naturligtvis en stor fördel och ses som mycket meriterande om du har det.

Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant teknikområde och som idag jobbar på ett teknikintensivt företag som exempelvis konsult, entreprenör eller motsvarande.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, noggrann och lösningsorienterad. Att vara nyfiken och engagerad är viktiga egenskaper, men lika viktiga egenskaper är att kunna dela med sig av sina kunskaper och vara en lagspelare där du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat.

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat både i tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunders och medarbetares behov. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

Då vi går igenom ansökningarna löpande, rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan till oss snarast möjligt. Välkommen!

Vårt erbjudande:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Erik Wilén, Teamchef Rail Borås
Tel: 073 - 765 40 45
Mail: ewilen@systra.com

Namn: Harris Telianidis, Regionchef Rail Syd/Väst
Tel: 073 - 765 40 42
Mail: htelianidis@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan med: “Erfaren el och lsp till Borås”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA