Elprojektörer till SYSTRA

Elprojektörer till SYSTRA

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2021 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Vi vill utvidga vårt team med en erfaren lågspänningsprojektör. Bli en del av vår resa framåt!

Om jobbet
Du kommer att arbeta med projektering av lågspänning, 400Volt, inom järnväg. Som projektör hos oss har du omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, med en möjlighet att få arbeta i både små och stora uppdrag i alla skeden. Du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt och deltar i allt från stora komplexa uppdrag till mindre infrastrukturprojekt. Du har mycket olika kontakter både internt och externt, såväl nationellt som internationellt.

Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara. Resor i tjänst kan förekomma då vi ser samarbete mellan kontoren som en avgörande faktor för att bli framgångsrika tillsammans!

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektering inom el- och lågspänning. Det behöver inte vara inom järnvägsbranschen, men det är naturligtvis en stor fördel och ses som mycket meriterande om du har det.

Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant teknikområde eller att du uppnått motsvarande kompetens genom annan utbildning och förvärvad kunskap. Om du idag jobbar på ett teknikföretag som exempelvis konsult, entreprenör eller motsvarande, är det meriterande.

Du trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla verksamheten och arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov.

Vårt erbjudande
På SYSTRA arbetar såväl erfarna som juniora medarbetare och vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork. Vi har ett ständigt utbyte av erfarenhet och kunskap såväl inom som mellan teknikgrenarna.

Vi erbjuder en varierande roll där du har stora möjligheter att vara med och bygga upp och påverka. SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar. SYSTRAs ägare SNCF samt RATP är några av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

Tillsammans med SYSTRA internationellt och våra partners driver vi framgångsrikt hela MBEST-åtaganden mark, bana/spår, kanalisation, el, signal och tele, med särskilt unika kompetenser inom projekterings- och uppdragsledning samt projektering EST. Välkommen att läsa mer om oss på www.systra.se

Vi finns på flera orter i landet och din placering blir aktuell beroende på din hemvist.

Ansökan
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag! Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/%C3%96stersund%2C-G%C3%A4vle%2C-Stockholm%2C-G-Elprojekt%C3%B6rer-till-SYSTRA/755408801/

SYSTRA – Confidence moves the world

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta
Anna Jaktås, Teamledare Gävle
010-708 06 39
ajaktas@systra.com

Kent Jonsson, Regionchef Mitt och Nord
010-708 06 71
kjonsson@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA