EL/Lågspänningsprojektör järnvägsprojektör till SYSTRA

EL/Lågspänningsprojektör järnvägsprojektör till SYSTRA

Om jobbet:
Vi behöver utöka och bredda våra kompetenser och söker dig som vill vara med på vår resa. Jag ska berätta om vår resa, men först vill jag presentera mig. Mitt namn är Jan-Olof Svensson och är Regionledare på Region Öst. Tillsamman med mina två övriga Regionsledare har vi en gemensam ambition, nämligen att göra oss till det bästa alternativet i vår bransch.

Vi har gått från att vara experter på signal till att ta hand om alla teknikgrenar inom järnväg vad gäller projektering och uppdragsledning. Nu behöver vi utöka vår El/lågspänningsgrupp ytterligare och söker en erfaren el-projektör att bidra med kunskap på vår resa. Är du den personen?

El/lågspänningsgruppen består idag av såväl erfarna som juniora medarbetare där teamets arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork i en positiv och prestigelös miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter mellan teknikgrenarna.

Vår första tanke var att du skulle sitta på något av våra kontor i Kista. Men vi är öppna för att du kan sitta på vilket av våra övriga kontor i Sverige. Det viktigaste är att du är rätt person och passar in teamet.

Vem Är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av el/lågspänning. Det behöver inte vara inom järnvägsbranschen, men det gör naturligtvis inte saken sämre. Har du dessutom praktisk erfarenhet inom området blir det än mer intressant.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, noggrann och lösningsorienterad. Att vara nyfiken och engagerad är viktiga egenskaper, men lika viktiga egenskaper är att kunna dela med sig av sina kunskaper och vara en lagspelare.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Detta för att kunna tillmötesgå våra kunders och kollegors behov.

Då vi inom kort går in i semestertider kommer vi svara och hantera alla ansökningar efter sista ansökningsdagen och passa på att önska sig en fantastisk sommar!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats i Kista Science Tower med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Jag är förvisso väldigt intresserad av att läsa ditt CV, men mest nyfiken är jag på är att veta mer om vilket/a projekt du har drivit som du tror gör dig till rätt person att hjälpa oss uppnå våra ambitioner. Maila mig gärna ett par rader och berätta.

Om SYSTRA:
Vi är det bästa alternativet för att utforma och designa kompletta transportsystem inom infrastrukturen såsom järnväg, spårväg och tunnelbana. SYSTRA är ett internationellt konsultföretag inriktat på järnvägs- och infrastrukturlösningar inom både höghastighets- och konventionella banor samt inom tunnelbana och spårväg/snabbspårväg. SYSTRA grundades år 1957 och har ca 7000 anställda i 80 länder.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet av järnvägsanläggningar i Sverige och har idag 100 medarbetare i Sverige.

I Sverige är SYSTRA specialiserade på signalsäkerhet för järnväg med expertkompetens inom bl.a. ATC och ERTMS. Tillsammans med SYSTRA internationellt och våra underkonsulter driver vi framgångsrikt hela MBEST-åtaganden (mark, bana/spår/kanalisation, el, signal och tele). Vi har också en mycket bred kompetens inom lågspänning, kraftförsörjning, kontaktledning, kanalisation och tele.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Jan-Olof Svensson, Regionchef Öst
Tel: 010-708 05 15
Mail: josvensson@systra.com

Namn: Sandra Enhol Blomqvist, Nordisk HR-chef
Tel: 079-068 01 60
Mail: senhol@systra.com

Skicka ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan: EL/Lågspänningsprojektör järnvägsprojektör

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA