EL/lågspänningsprojektör järnväg, till Stockholm

EL/lågspänningsprojektör järnväg, till Stockholm

Hej. Jag har rollen som Regionchef på SYSTRA i Stockholmsområdet och just nu har jag flera spännande utmaningar. Vi har vuxit med 100% i Sverige under 2018. Nya affärsområden har bildats, med kollegor som gärna vill arbeta tillsammans med oss på affärsområde Rail. Vi har vunnit en rad intressanta projekt inom järnväg och har dessutom rekryterat så många att våra lokaler i Sollentuna är för trånga. Som tur är har vi nya fräscha lokaler som väntar på oss i Kista Science Tower till våren. Mitt bekymmer är att vi behöver fler medarbetare som projekterar. Speciellt inom El Lågspänning. Vill du ta en plats i vårt lag? Antingen i Kista eller i Märsta, där vi också finns, är du välkommen att söka.

Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag med spetskompetens inom konstruktion av infrastrukturlösningar och verksamhet i 80 länder.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom El- projektering. Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Har du erfarenhet från järnvägsbranschen ser vi det som mycket meriterande.

Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA. Viktiga egenskaper är att du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. En förutsättning är även att du trivs med att utbyta kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat både i tal och skrift, detta för att kunna tillmötesgå våra kunders och medarbetares behov. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vår resa har börjat. Och den har börjat bra! Vill du vara med på SYSTRAs fortsatta resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Slå mig en signal eller skicka in ditt CV med ett litet brev om dig själv.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:

Namn: Jan-Olof Svensson, Regionchef
Telefonnummer: 010-70 80 515
Mail: josvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: jobbsokande_sol@systra.com
Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Då julen närmar sig kommer samtliga ansökningar hanteras och besvaras efter julledigheten.

Vi vill också passa på att önska dig en god jul och gott nytt år!

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA