Chef som vill bygga upp SYSTRAs verksamhet i Uppsala

Chef som vill bygga upp SYSTRAs verksamhet i Uppsala

SYSTRA växer! -en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Under 2019 startade vi fyra nya kontor och antalet medarbetare ökade med över 70 procent. Under våren kommer vi att starta upp ett nytt kontor i Uppsala och söker dig som vill vara med och bygga upp vår verksamhet där.

Om jobbet
Du kommer att bygga upp vår verksamhet från vårt nya kontor i centrala i Uppsala. Du kommer att ansvara för såväl marknad och anbud som för medarbetare och våra lokaler. Parallellt med ditt uppdrag som kontkorsansvarig kommer du att arbeta i projekt. Du kommer vidare ha ett brett samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses som en självklar del i arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom samhällsbyggnad och som har erfarenhet av konsultarbete inom något av våra verksamhetsområden:

  • Höghastighetsjärnväg, tunnelbana och spårväg
  • Miljö och geoteknik
  • Projekt- och byggledning
  • Rail – konventionell järnväg
  • Samhällsbyggnad-väg, VA, bro och landskapsarkitektur
  • 3D, BIM och VDC

Du är nytänkande, tar initiativ och har förmåga att identifiera och genomföra nya affärsmöjligheter. Vidare skapar du engagemang och delaktighet och leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektiv nå gemensamma mål. Du trivs med att ha ett stort nätverk och har lätt för att skapa nya kontakter och samarbeten.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. All vår dokumentation sker på svenska och vi vill därför att du kan grundläggande svenska i tal och skrift.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete där du har stora möjligheter att vara med och bygga upp och påverka vårt arbete framåt.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7 500 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Nyfiken? -Välkommen att kontakta oss
Bruno Susak, VD SYSTRA Norden
0722-40 40 90
bsusak@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA Norden
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan inklusive CV till nordic_hr@systra.com. Märk ansökan med ”Chef Uppsala”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA