CAD-ansvarig datasamordnare inom väg och järnväg till Stockholm

CAD-ansvarig datasamordnare inom väg och järnväg till Stockholm

SYSTRA växer! -en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Under 2019 startade vi fyra nya kontor och antalet medarbetare ökade med över 70 procent. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Vill du bli en viktig del av vårt team?

Inom affärsområdet VDC-BIM & Technical Coordination söker vi en person med stort intresse av samordning för att vara en sammanhållande kraft inom CAD-samordning på kontor i Kista.

Om jobbet
Som CAD-ansvarig på SYSTRA ansvarar du för att samordna våra projekteringsverktyg. Du upprätthåller att vi följer krav och dokumentation både i projekt och internt och du kommer exempelvis att tillgodose projektörer med rätt inställningsfiler. Du kommer att ha mycket samarbete med andra delar av SYSTRA, både nationellt och internationellt.

Du kombinerar rollen som CAD-ansvarig med att arbeta i uppdrag som senior datasamordnare eller som projektör-beroende på din kunskap och dina önskemål. Rollen som senior datasamordnare innebär att säkerställa och stödja våra projekt kring hanteringen av den digitala information gentemot de krav som finns hos våra kunder.

Vi önskar att du trivs i ett arbetsklimat där vi tillsammans blir starkare och drar nytta av de olika erfarenheter och kompetenser vi alla besitter.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med kombinationen av självständigt arbete och att arbeta i nära samarbete med andra. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att självständigt skapa en bra struktur och ordning och reda. Du arbetar bra tillsammans med andra och relaterar till dom på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi söker dig som har goda kunskaper inom och ett stort intresse för CAD teknologi och tycker det att det är viktigt att alla arbetar på ett likartat sätt. Vi tror att du arbetat minst sex år inom området och du har viljan att kunna förstå programvaror och dess möjligheter.

Du har god erfarenhet av olika CAD-verktyg som exempelvis:

  • AutoCAD
  • AutoCAD Civil 3D
  • Revit
  • Microstation
  • Power Civil
  • Novapoint

Du har en ingenjörsexamen eller likvärdig utbildning och goda kunskaper inom svenska och engelska.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRA:s resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om företaget
SYSTRA är ett internationellt bolag och vi har nu en stark drivkraft att expandera i Norden inom Infrastruktur och i och med skapande av nya affärsområden tar vi nu sats att bli den starkaste aktören inom just Infrastruktur.

Vi är det bästa alternativet för att utforma och designa kompletta transportsystem inom infrastrukturen såsom järnväg, spårväg och tunnelbana. SYSTRA är ett internationellt konsultföretag inriktat på järnvägs- och infrastrukturlösningar inom både höghastighets- och konventionella banor samt inom tunnelbana och spårväg/snabbspårväg. SYSTRA grundades år 1957 och har ca 7 500 anställda i 80 länder. I Norden är vi idag närmare 170 engagerade medarbetare.

SYSTRA – Confidence moves the World.

Mer information lämnas av
Torbjörn Larsson, Affärsområdeschef
010-685 06 27
tlarsson@systra.com

Katarina Svensson, Recruitment specialist
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-CAD-ansvarig-datasamordnare-inom-v%C3%A4g-och-j%C3%A4rnv%C3%A4g-till-Stockholm/608763701/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA